Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Marta είναι μια κοπέλα γύρω στα 25, δηλώνει Ρωσίδα, αλλά μιλάει πολύ καλά Ελληνικά.Χμμμ;

Πρόσωπο: Αδιάφορο, με λίγο μεγάλη μύτη. Όμορφα ματάκια, ακόμα πιο όμορφα όταν σε κοιτάζουν με τον πούτσο στο στόμα. Βαμμένα ξανθά μαλλιά. Όσο πιο πολύ την κοιτάς, τόσο "γλυκαίνει". Όμορφα, νομίζω ελαφρώς ενισχυμένα χείλη.

Σώμα: Διαφωνώ με τον ΝΙΤΡΟ στην "κωλάρα". Δεν την είδα. Έχει ωραίο κώλο πάντως. Ωραίο σωματάκι, που με λίγη γυμναστική θα γίνει καλύτερο. Και βυζάρες! Λίγο πεσμένες και με ραγάδες, αλλά βυζάρες, τέλειες για βυζομαλακία! Νινάκι πεταχτό, λίγο "χοντρό", όπως φαίνεται στην σχετική φωτογραφία στο site του γραφείου (εξυπηρετικότατο). Ο κώλος γίνεται ακόμα πιο ωραίος όταν τον τουρλώνει. Τατουάζ δεν έχει πουθενά. Γενικά, οι φωτογραφίες το απεικονίζουν σωστά.

Γενική συμπεριφορά: Ευγενική και πρόσχαρη. Συνειδητοποιημένη για το τι κάνει, λέει ότι είναι η πρώτη της φορά, αλλά συμπεριφέρεται σαν επαγγελματίας που θέλει να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης, χωρίς μη και μη, και μαλακίες. Δεν τρώει καθόλου χρόνο. Αφού τελείωσα, ω εκ του θαύματος, για 2η φορά και είχε μείνει κανά δεκάλεπτο, μου πρότεινε να με ξανατελειώσει. Ξέρει τι θέλει (το χρήμα) και πως να το κερδίσει (κάνοντας αυτό που θες εσύ).

Επικοινωνία: Μιλάει πολύ καλά Ελληνικά, και είναι μια χαρά στην κουβέντα, δεν είναι κανά βούρλο.

Σεξ: Πίπα σεμιναριακή, με πολύ περιποίηση στην γύρω περιοχή, βαθειά, με σωστή χρήση χεριού, με πολλές εναλλαγές τρόπων και ταχυτήτων, με έκανε τούρμπο. Τόσο, που μόλις την έβαλα από πάνω σε cow δεν κράτησα πάνω από 2 λεπτά και τελείωσα μέσα της, σπάνιο αυτό. Ο δεύτερο γύρος είχε doggie με ωραία θέα στον καθρέφτη με τις βυζάρες να πάλλονται, πάλι πίπα, βυζομαλακία εξαιρετική, και παίξιμο του κορμού με ταυτόχρονο γλύψιμο της κεφαλής μέχρι καταθέσεως στο στοματάκι (τα έφτυσε). Σπάνια τα καταφέρνω 2 φορές σε 1 ώρα, και αυτή ήθελε ντε και καλά να με πιπώσει και για 3η κατάθεση, αλλά της το έκοψα. Γενικά, καλή συμμετοχή, εξου και το "Μαστόρισσα".

Συνολικά, μια πολύ καλή περίπτωση στα €150 την ώρα με CIM (ίσως να δέχεται και CIF εάν της το ζητήσει κάποιος ευγενικά). Εμένα μου έβγαλε ωραία γούστα, και πέρασα πολύ καλά. Ετοιμάζεται να ανέβει Θεσσαλονίκη, ετοιμαστείτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί