Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αν με ρωτησετε γιατι coca cola θα σας απαντησω με απολυτα φυσικο τροπο επειδη παει με ολα....
Εκτος του οτι το σχημα της ομοιαζει με αυτο του γνωστου αναψυκτικου με τους μεγαλους φυσικους βυζους νουμερο 4 ,την στενη μεση και τους πεταχτους γλουτους ( την κωλαρα δηλαδη) ,οταν ανοιξε η πορτα εμεινα μαλακας γιατι ειναι οπως στις φωτογραφιες!

Περιμενα πως θα χει πεσει πολυ φωτοσοπ αλλα τελικα πολυ λιγο επηρεαζει το τελικο οπτικο αποτελεσμα ενω οταν δε περασεις και στην επαφη τοτε τα ξεχνας ολα...

Εβλεπα ολη την βδομαδα νεοκοπους ψαραδες να ριχνουν διχτυα και να βγαζουν ο ενας ενα πεταχτο κωλι, ο αλλος ενα βαθυ φιλι ο τριτος ενα αξυριστο αιδοιο και ειπα να το παρω αλλιως και να παω για ψαροντουφεκο σε οτι μου ομοιαζε περισσοτερο με τσιπουρα και να αφησω τους κολιους για τους παικτες...

Μπαινει λοιπον το κοριτσι με την ξανθια (βαμενη μαλουρα) και τα δυο μεγαλα μαυρα ματια και γεμιζει το δωματιο στροφες και καμπυλες....

Τα πεταει με τη μια και μου λεει εχω βαλει κρεμα σωματος αν σε ενοχλει παω για μπανιο! Ελα εδω κοριτσι μου της λεω και ασε τα μπανια περασε ο Αυγουστος και πεφτει στα τεσσερα μπροστα μου να προσπαθει να τον παρει στο στομα αισθησιακα χωρις χερια χαιδευοντας μου τις γαμπες ...
Παει να αποφυγει τα φιλια λεω μεσα μου αλλα ας χαλαρωσω να απολαυσω γιατι οντως το πηγαινε καλα το εργο βαθια ,τριγυρω, χαμηλα,απο κατω ,απο πανω ,με σαλιο ,με το χερι ,με τα δυο χερια ,μονο ποδια δεν εβαλε...
Την γυριζω 69 την μουσκευω καλα σαν κρητικο ντακο και αρχιζει να λαδωνει και να αναστεναζει...χρατσα χρουτσα χρατσα χρουτσα βουταγα και τους βυζους απο κατω με εβαζε να τους ζουλαω ,λιγωθηκα και την γυρισα cow...

Εκει ξεκινησε το show και δωσε να χτυπιεται και να τρυβει την κλειτοριδα επανω μου και φωνες και κακο...1-0
Αλλα δεν σταματησε ,συνεχισε ανασηκωνοντας την λεκανη ανεβαζοντας το τεμπο και εστι ναι ετσι μαρεσει και πιο δυνατα και δωστου να χουφτωνω τις βυζαρες και νατα και τα γλωσσοφιλα και να βουταει και μονη της τους βυζους και να τους στιβει...2-0.

Κατεβαινει βγαζει το προφυλακτικο και αριζει το βαθυ λαρυγγι μεχρι αριστερης αμυγδαλης ....2-1

Φευγω παω ντους ,ερχεται κ αυτη ,σκουπιζομαι να φυγω μου λεει που πας κατσε εχει κι αλλο.....λεω ασε και τιποτα να δουμε την επομενη φορα δεν ειναι και για χορταση ...μαλλον ψιλοχαλαστηκε αλλα γυρισα ντυθηκα εδωσα πεταχτο φιλι και εφυγα αν και κατι μεσα μου ελεγε να μεινω κι αλλο να δω ολο το εργο ...

Προτεινεται φυσικα για ολους αφου συνδοιααζει πλουσια καλλη με μεγαλη ερωτικη διαθεση

ΥΓ ....οποιος δει το εργο ολο παρακαλω μην μου πει το τελος γιατι θελω να το δω μονος μου..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
NITRO
Τιμημένος
151
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m., Kaloeros, antisthenis και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2015
Ωραία πράγματα !!!!!Καπέλο
04 Σεπτεμβρίου, 2015
τι μου κανεις ρε νιτρο τωρα!Χμμμ;αλλα σχεδια ειχα για σκ κ με ανακατεψες που μιλησες για κολαρα!!
05 Σεπτεμβρίου, 2015
Τι θεούλης είσαι ρε Νίτρο. Προσκύνημα Πάντα τέτοια!
05 Σεπτεμβρίου, 2015
Εκτακτο στόρυ φακ !
06 Σεπτεμβρίου, 2015
Να είσαι καλά τυπε Νίτρο, Μεγάλο χαμόγελο είδη κλείδωσα τον επόμενο στόχο Γλώσσα
L
lkjhgfdsazxcvbytre
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5