Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 6 10
Γενική βαθμολογία

2.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Η συνάντηση κράτησε το πολύ μισή ώρα καθώς ήθελε και το μπάνιο της και το τσιγάρο της. Ειχα ζητησει από το γραφείο μπότες. Μιλήσαμε πολλές φορές και η κοπέλα ήρθε με πλατφόρμες σανδάλι και δεν γνώριζε τίποτα, παρά τις διαβεβαιωσεις του γραφειου οτι η κοπελα ειχε ενημερωθει. Της είπα ότι δεν θέλω να προχωρήσουμε αλλά την λυπήθηκα και της είπα να κάτσει. Τις έγλυψα τα πόδια, φάνηκε να το απολαμβάνει και μετά μου εκανε μασάζ. Σταμάτησε άναψε τσιγάρο και μετά πάει στο μπάνιο και ντύνεται να φύγει. Τον πούτσο μου ούτε καν τον άγγιξε. Πήρα τηλ στο γραφείο και με βρίσανε από πάνω. Να χαίρεστε το γραφείο σας. Ειναι απαράδεκτοι. ΤΕΛΟΣ. Πλήρωσα 100 ευρώ και δεν μου ακούμπησε καν τον πούτσο!!!!!!ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμός

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2015
οχι κυριε πληρωσατε 100 ευρω και μας ζαλισατε θελατε μποτες χειμωνιατικες στο οποιο σας ενημερωσα η ιδια οτι αν βρει θα φερει χωρις να σας πω σιγουρα λογω εποχης και θελατε να κανετε 1 ωρα ολα τα φετιχ και σεξ και κουβεντα και ολα .Και σε εβρισα ναι γιατι πηρες και απειλουσες οτι θα γραψεις κριτικη αν δεν στην αφηνα οσο ηθελες με 100 ευρω. Οι απειλες σου ομως δεν περνανε σε αυτο το γραφειο. Να εισαι καλα αλλα απαραδεκτη δεν ειναι η συμπεριφορα μου αλλα απαραδεκτος εισαι εσυ που νομιζεις οτι με 100 ευρω μπορεις να ξεφτυλιζεις ολο τον κοσμο. Εμεις σαν πρακτορειο εχουμε αποδειξει οπως στον κυριο με την Ντονα που εγραψε κριτικη οτι αποδεχομαστε τα λαθη μας. Με εσας το μοναδικο κυριε λαθος ηταν οτι σας απαντησα στο τηλεφωνο και σιγουρα δεν θα ξανα γινει να σας απαντησω.
καλη συνεχεια
03 Σεπτεμβρίου, 2015
Εδω που τα λεμε απ οσα διαβασα το γραφειο εχει δικιο αφου εχεις τα βιτσια σου και καλα κανεις αυτα πληρωνονται τωρα αν εκανες και εκβιασμο δεν ειναι σωστο κατ εμε! Τωρα το γραφειο πρεπει να ειναι καπως υπερανω ο πελατης πληρωνει και για εχεμυθεια πολυ βασικο στοιχειο στον συγκεκριμενο κλαδο
19 Ιανουαρίου, 2016
βιτσια παθοι κ καυλες πληρώνονται...την επομενη να ζητησεις με βατραχοπεδιλα που ξερεις..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3