Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 7 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αν δεν ειστε θηριοδαμαστές μην τολμήσετε καθότι θ κλάψετε τα πολλά για την εποχή μας 150€. Ναι ειναι πολύ καλύτερη από το σύνολο αλλά άποψη μου είναι ότι το γενικό σύνολο των γραφείων θα έπρεπε να είναι πολύ κάτω απο την ταρίφα των 130€. Αφού οι άλλες όμως ειναι στα 130€ και εμείς γαμάμε σαπάκια για 130€ και δεν ρίχνουμε άκυρο σε κάποια από αυτά, τότε καλά κάνει η Καρολίνα και παίρνει 150€ αν και λόγω του ότι "δαγκώνει" υπάρχει ρίσκο.
Προσωπικά μου βγήκε το ρίσκο γιατί είναι ο τύπος μου και ήταν από τα καλύτερα ραντεβού μου, αλλά ξαναλέω... είναι επικίνδυνη επιλογή γιατί δεν κινείται στον μ.ο.
Πχ για να καταλαβετε τι εννοώ: Πλήρης απουσία GFE. Είναι καθαρή επαγγελματίας... και κόβει το μυαλό σαν ξυράφι για το χώρο της!!
Αν είστε όμως αυτό που της αρέσει βρήκατε το μάστορά σας.... η κοπέλα σ αυτή την περίπτωση γαμιέται σαν σκυλί και της αρέσει!
Θα βαζα αρκετά καλύτερη βαθμολογία από αυτή που με αφήνει το σύστημα εκτος του social... και σε εμφάνιση είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε χωρίς το παραμικρό photoshop retouche

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2015
δηλαδη τυπε δινεις 150 για να παιξεις κορωνα-γραμματα αν γουσταρει να σε πηδηξει; καλο deal ακουγεται.Ναι!
B
billgl
28 Αυγούστου, 2015
Θεωρώ ότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο αν έγραφες λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για την συνεδρία, καθώς μας αφήνεις με ερωτήματα...Καπέλο
28 Αυγούστου, 2015
Φίλε Billgl αυτό ακριβώς λέω... Ότι έχει ρίσκο... Προειδοποιώ... Κανείς δεν το ξέρει από την πρώτη φορά... Τη δεύτερη φορά θα είναι μια χαρά μόνο αν τα έχεις καταφέρει την πρώτη. Για την πρώτη έγραψα την προειδοποίηση!
Όπως επίσης έγραψα ότι αν υπάρξει χημεία θ περάσεις καλά! Η κοπέλα δεν ειναι πουτανάκι. Είναι επαγγελματίας στο είδος (μιλάω για τη συμπεριφορά)
28 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είμαι κατά των περιγραφών με λεπτομερεια γιατι θεωρώ υποκειμενικό αν μ αρέσει εμενα η πιπα μιας κοπέλας η αν μ αρεσει το σωμα η το στήθος. Γούστα ειναι αυτά. Εγω μπορεί να έχω αλλες απαιτήσεις από σένα.
Γραφω (και σε αλλες κριτικες) γενικα αν η κοπέλα αξίζει, τι να προσέξετε και τι να περιμένετε σε γενικές γραμμες Χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4