Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 18 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ραντεβου με την κυρια που εδω και ενα χρονο δεν ειχα καταφερει να συναντηθω ειχα βρει μονο την αντζελα .μπηκε στο σπιτι μου με ενα φορεματακι μαυρο πολυ ωραιο και κοντο παμε στης αποκαλυψεις το βγαζει και μενει με κατι κοκκινα εσωρουχα και εγω κοκαλο ενα σωμα αρκετα ομορφο χωρις περιτα κιλα αρκετα μαυρισμενο παει για ντουζακι ερχεται εξω με μια πετσετα οταν την βγαζει βλεπω ενα βυζι 3αρι γεματο λιγο φτιαγμενο αλλα πολυ τελεια δουλεια .αρχιζει το ματς φοβερη ρωγα πολυ γλυψιμο και πολυ ωραιο νινι αρχιζει η πιπα της πολυ καλη γλυψειμο τα παντα ολα ξεκιναει το μαμησι και μου λεει με μια φοβερη πεινα ξερεις θελω κωλο ενταξει παμε σε λιγο εφτασε το τελος. ορμησε σαν ιαινα και τα ρουφηξε ολα μεχρι τελευταιας σταγονας δεν πηγε στο μπανιο αμεσως απολαυσε την στιγμη μετα απο ενα ποτηρακι κρασι παμε στο δευτερο γυρο χαλαρα ξεκιναμε παλι τα σχετικα εγω ομως δεν μπορεσα να προχωρησω παρολη την προσπαθεια της ιρις με την φοβερη πιπα της μετα απο λιγη ωρα μου λεει εγω σημερα δεν φευγω θελω το σπερμα σου ειναι δικο μου.... κανουμε ενα μικρο διαλειμα χαλαρωσης μασαζ και μετα ξεκιναει μια πιπα με μανια δεν εβλεπε τιποτα μπροστα της μονο πως θα τελειωσω .. δεν αντεξα και πολυ με τετοια φοβερη πιπα τελειωσα τα σκουπισε ολα δεν αφησε μια σταγονα εκανε λες και πηρε καποιο τροπαιο φωναζε το σπερμα. ηρθε το τελος ντουζακι κουβεντουλα ντυσιμο δωρακι και ανανεωση για καποια αλλη φορα με περισσοτερες αντοχες και με την αντζελα μαζιΧαμόγελοΧαμόγελο φιναλε αν η κυρια με αυτο το σερβις την διαθεση ηταν στα 80 θα επαιζε πολυ μπαλα.. να περναμε ολοι καλα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
TK
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, jimy.m., iuakoya και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2015
το κομμα (,) και η τελεια (.)
επισης αναφερονται και ως σημεια στιξης

να σαι καλα
Καπέλο
24 Αυγούστου, 2015
με πιασίματα ή όχι; οι κριτικές είναι αντικρουόμενες... Χμμμ;
24 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μανια και συ με τα ελληνικα! Σε λιγο καιρο ολοι θα γραφουμε πακιστάνικα. Τοτε να σε δω καπετανιο !
24 Αυγούστου, 2015
Τελικά μοιάζει καθόλου με τις φωτογραφίες της; Γιατί τον Ιούνιο που τη συνάντησα τρόμασα να τη γνωρίσω...Φουλ πιασίματα...
25 Αυγούστου, 2015
το τηλεφωνο τις μπορεις να μας το δωσεις ? να χαρουμε και εμεις Μεγάλο χαμόγελο
25 Αυγούστου, 2015

πολυ λιγα, κορμι πολυ καλο
TK
TASSOS karipidis
25 Αυγούστου, 2015

γι αυτο θ αρχισουμε τα Πακιστανικα σε λιγο...γι αυτο!
Καπέλο
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7