Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 28 10
Γενική βαθμολογία

2.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
~Εμπνευσμένος απ´το ομώνυμο του Iggy ο τίτλος~

Τελευταία παρουσιάζω αυτοκαταστροφικές τάσεις, μάλλον πάντα τις παρουσίαζα, αλλά σίγουρα έφτασε η ώρα να τις προσέξω καλύτερα και να τις διορθώσω.
Περνάω τρελό λούκι εδώ κι ένα χρόνο με διάφορες καταστάσεις κι η σχέςη μου με το άθλημα έχει αλλάξει, κάθετα.
Για να είμαι ειλικρινής το μυαλό έτρεξε τόσο πολύ τελευταία που κυριολεκτικά δεν θυμάμαι ούτε το ποια ήταν η τελευταία παίκτρια που έκανα σεξ, ούτε όμως και το πότε!

Εδώ και μέρες μου είχε καρφωθει να κάνω ενα κασκαντεριλίκι και να πάρω από γραφείο που παίζει χρόνια (δεν πολυπροβάλλεται-όπου είδα κάποια κουνέλια γάλακτος), όμως το 100άρι-για μια εκτόνωση και χωρις bbbj και ++++20 για κάθε όρεξη της στιγμής (η στιγμή που η slut γίνεται slot) δεοντολογικά και μόνο- το κρίνω υπερβολικό.

Μια δεύτερη σκέψη έγινε στο ΑGN όπου διάλεξα Αriel (μέρος των τάσεων που ανέφερα παραπάνω).
Συνεννόηση άψογη με την ευγενική Ελίνα, αν και το ωράριο δεν βόλευε καθόλου, κανονίστηκε ωστόσο για τις 23:20 (τόπος συνάντησης: Ολύμπικ/Φάληρο)Το δωμάτιο το πήρα σχετικά 1-1,5 ώρα πριν τη συνάντηση.
Περασμένες 10:30 μου τηλεφωνεί η "γραμματεία" λέγοντάς μου πως η Ariel είχε απρόσμενα αίμα και δεν θα μπορέσει να έρθει. Παρόλη την φιλότιμη προσπάθεια και το απολογητικό της ύφος δεν πήρα κάτι άλλο.
Δοκίμασα με κάποια μηνύματα κλήσεις σε (katerina3,alexia sexy,adela) χωρίς ανταπόκριση. Δυσκολες μέρες λόγω διακοπών αλλα και δύσκολη κι η ώρα.

Είναι οι στιγμές που αυτή η κωλοουσία, που ποτίζει τα ρημάδια τα εγκεφαλικά κύτταρα της καύλας και θολώνει αυτά της λογικής, σε κάνει κουμάντο. Είναι το δίλλημα: αράζω και με 23€ (κόστος δωματίου-χωρίς απόδειξη) και τον παίζω δις και πάω σπιτάκι για ύπνο ή "μπαίνω πιο βαθειά στο δάσος"; Η τροφοζωίτες της ουσίας με την αποχή πολλαπλασιάζονται και το σενάριο της διπλομαλακίας πάει περίπατο. Κάπου εκεί αρχίζουν όλα..

Με την Καρίνα-Yulia είχα συναντηθεί πριν χρόνια (4 ή 5) στο πρίαμος. Μαζί της είχα περάσει ένα τρίωρο alla GGG-John Thompson me αλατισμένο φυστίκι Αιγίνης τόσο Βάτζιναλ όσο και άναλ και πραγματικο squirt(σπάςαν τα νερά).
Σαν εμφανιση ποτέ δεν πληρούσε για μένα προςωπικά τις προυποθέσεις όμως αυτή η σπανιότητα στον βίαιο τρόπο που γαμιόταν ήταν κι ο λόγος που μ έκανε να την αναζητήσω και πάλι. Κατά την επικοινωνία μας και στην ερώτηση για το αν έχουμε βρεθεί στο παρελθόν επιβεβαίωσα αναφέροντας μόνο το Πρίαμος σαν σημείο συνάντησης. Με μεγάλη μου έκπληξη ήταν εκείνη που με ρώτησε αν είμαι ο ίδιος του τρίωρος. Μου έκανε εντύπωση η μνήμη της. Σε μισή ώρα θα ήταν εκει, τουλάχιστον έτσι είπε...
Κοντά στη ώρα χτύπησε η πόρτα χωρίς να πει κάποιο λόγο για την καθυστέρηση με ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό φόρεμα, μαυρισμένη και εμφανώς πολύ βελτιωμένη εμφανισιακά. Οξύμωρο κι όμως πραγματικό το γεγονός στο της εμφάνισης όμως είναι και το μόνο κάπως θετικό με τα όσα επακολούθησαν..(κουφάλα το ξέρω πως οι λεχρίτες που σε γλύφουν μπας και τους αφήσεις να γλύψουν κανα κοκκαλάκι, θα στα σφυρίξουν όσα γράφω).
Αφου της έκανα κάποια τυπικά κοπλιμέντα σχετικά με την εμφάνιση, μου βγάζει απ τη τσάντα της ενα ζευγάρι ψηλοτάκουνα στρας, μπλε λέγοντας:
-για σένα τα έφερα..
-Θα τα βάλεις για μένα; (ρωτάω...)
-εγώ μόνο τα λεφτά σας θέλω..(απαντάει)
Η σκηνή μου θύμισε κατι ακυρα παιχνίδια στη μπάλα που στο πρώτο λεπτό βγαίνει η κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα..κι όλοι αναρωτιούνται: καλά αν εβγαλε κόκκινη τόσο νωρίς τι θα γίνει στα υπόλοιπα 89 λεπτα; Το θέμα είναι σ αυτη τη περίπτωση ΠΟΙΟΣ είναι ο διαιτητής...
Κάνοντας 1-2 βολτες ξαπλάρει όπως είναι στο κρεββάτι κοιτάζοντας μας στους καθρέπτες με psycho ματιά και με μια ξινισμένη φάτσα γυρίζει και λέει: καθόμουν και κοιμόμουν κι ήρθα.
Κάπου εκεί άρχισα να στροφάρω λέγοντάς της όχι την ιστορία της ζωής μου αλλά πως δεν είμαι για πολλά πολλά και καλό θα ήταν να πάρει πρωτοβουλίες για να ξεκινάμε..
Σηκώνεται όπως είναι με τα ρούχα, παίρνει προφυλλακτικό, ξαναπέφτει στο κρεββατι με τα ρούχα (!!!!!) και αρχίζει να μου το φοράει. Αυτόματα το κεφάλι εκεί και τρώει το πρώτο στοπ.. Ωπα!
-Τι κάνεις;;
-Τα λεφτά σου μου λεει θέλω..
-σηκω όπως είσαι..
-Γιατιιι; Ποιο είναι το είναι το πρόβλημα..
-τι ειναι αυτο που έβαλες για να με πιπώσεις; Δε έκανες τέτοια εσυ!
- αλλάζουν οι καιροί...
-αλλάζουν αλλά δεν με ενημέρωσες στο τηλέφωνο γι αυτα.
-δε ξέρω τι μου λες, δε καταλαβαίνω εγω θέλω τα λεφτα μου.εγω τα λεφτα μου τα θελω μπροστα!δεν σε θυμάμαι ποιος είσαι!!!
-καλα στο τηλέφωνο απ τη φωνή μου θυμήθηκες για το τρίωρο και τώρα λες δεν ξέρεις ποιος είμαι;
Εχω σηκωθεί απ το κρεββατι και της λέω ΔΡΟΜΟ.
Τα λεφτα μου λεει.
Βγάζω απ το παντελόνι ενα 50ρικο της το πετάω στα μούτρα και αρχίζει να ουρλίαζει!!!!
Θα πω τωρα στα παιδια απο κάτω ν ανέβουν.
Κάπου εκει χάθηκε η μπάλα. Βγήκε χωρις προσποιήσεις και με ξερό σουτ στο γάμμα του ασανσερ.

Προς άπαντες: ΜΑΥΡΟ Κύριοι!!!!!
Προς την σκατόψυχη : στους γιατρους θα τα φας όπως εχεις φαει και πολλα αλλα ψυχοπαθή ψώλα. Όσο γι αυτούς που έλεγες πως θα ρθουν να με βρουν και να μου σπικαρουν να ξερουν πως τους περιμενει ο "Μενιος".
Το τηλεφωνακι μου το εχεις,εύκολο να το κανονισουμε λοιπον.

Ηθικό δίδαγμα: η ζωη είναι ενας κύκλος χωρίς αυτό να σημαίνει οτι και τα οσα περιλλαμβάνει είναι κυκλος. Εμεις είμαστε τα γρανάζια κι αν δεν κάνουμε τη σωστή συντήρηση το ρολόι "χάνει". Οι επιλογές όλες μα όλες έχουν ένα κόστος και για μια πιο ισορροπημένη συνέχεια καλούμαστε με τον ένα ή άλλο τρόπο να πληρώσουμε γι αυτές.

Αυτό που τελικά μετράει είναι το ταξίδι.
Αυτή τη φορά το έχω ανάγκη, ένα πραγματικό και μόνο για πάρτη μου.

Πολεμήστε όσο μπορείτε το παράλογο, το αντικειμενικά υπερβολικό και να σέβεστε ΜΟΝΟ όταν σας σέβονται.

Vivas!

Υ.Γ αναπολώ εκεινα τα κορίτσια που αυτά που τους έδινες, -όσο και ωμή ήταν και είναι μια τέτοια συναλλαγματική σχέση, - τα τιμούσαν/-ουν με δεδομένο χρέος να ευχαριστήσουν τον πελάτη. Γιατί απλά ακόμα και μ ενα 100αρικο η υγεία και καλή διάθεση ενός τύπου μετά απο ένα καλό τεχνικά γαμίσι είναι γι αυτές το καλύτερο δώρο, απλά γιατί είναι κι αυτές άνθρωποι

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Moscowita
Ενεργό Μέλος
16
Πόντοι:
506
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 blizardeye, O Gentleman, enterpreneur

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2015
Respect! Είχα καιρό να διαβάσω μια τόσο εμπνευσμένη κριτική με παρεπόμενες σκέψεις και θέσεις, και μάλιστα για μια συνάντηση που στην ουσία δεν έγινε. Εύγε και για το "έξωαποδω" της λεγάμενης φυσικά.
14 Αυγούστου, 2015
50 ααρικοοοο?50 κλωτσιες επρεπε να τις δωσεις,τσαμπα μεροκαματο εβγαλε Θυμός
14 Αυγούστου, 2015
Αδερφέ δυστυχώς το επίπεδο έχει πέσει πολύ, σ' όλους μας έχουν κάτσει κάποια στιγμή περίεργα/αλλοπρόσαλλα σκηνικά. Πολύτιμη η καταγραφή σου για να προστατεύσει τους υπόλοιπους. Να περνάς καλά, το ταξίδι έχει πολλούς σταθμούς ακόμα...
14 Αυγούστου, 2015
Προσκύνημα
14 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πίσσα και πούπουλα
14 Αυγούστου, 2015

Φιλε εγω να περασω καλα ήθελα. Δεν ειμαι για να χανω τον ελεγχο αυτο το καιρό γιατί τα χω μαζεμένα
(Updated: 15 Αυγούστου, 2015) 14 Αυγούστου, 2015

Deuka ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση Κουλ
15 Αυγούστου, 2015
Μαύρο , Ρώσε σώσε κόσμο
15 Αυγούστου, 2015
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είναι κρίμα που "χάλασε" τόσο η Καρίνα. Δεν ήταν πάντα έτσι...
15 Αυγούστου, 2015
Φιλαρακο respect τιποτα αλλο ,να σαι καλα ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2