Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 15 10
Call-Girls 48053
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η κριτική που ακολουθεί είναι παλιά, γράφτηκε πριν 2,5 χρόνια περίπου, και την είχα ανεβάσει "στους δίπλα" λόγω ενός προβλήματος που είχα να δημιουργήσω προφίλ εδώ με αυτό το νικ που έχω τώρα. Ο λόγος που αποφάσισα να την αναδημοσιεύσω τώρα κι εδώ, είναι επειδή είδα ότι η κοπέλα ενεργοποιήθηκε ξανά.
Από τότε που την έγραψα, την ξανασυνάντησα πριν αποσυρθεί άλλη μια φορά, αν θυμάμαι καλά, με καλές και πάλι εντυπώσεις αλλά και με την αίσθηση ότι την είχα "χορτάσει" πλέον. Τώρα βέβαια που διαβάζω ότι βελτιώθηκε στα σημεία όσον αφορά την εμφάνισή της, ενώ παράλληλα προσάρμοσε και την χρέωσή της, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο για μια ακόμα συνάντησή μου μαζί της στο εγγύς μέλλον.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
"Είναι η πρώτη μου κριτική με αυτό το nickname, έχω γράψει αρκετές παλιότερα με άλλο, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν.
Ο λόγος που με ιντριγκάρισε ώστε ν' αποφασίσω να συναντήσω τη κοπέλα αλλά και να γράψω αυτή τη κριτική είναι οι αντικρουόμενες κριτικές άλλων μελών που υπήρχαν γι' αυτήν. Και ήταν ή του πολύ ύψους ή του πολύ βάθους. Αλλά και γιατί είναι Ελληνίδα με χρεώσεις που δεν τις λες βέβαια κοψοχρονιά, αλλά (για Ελληνίδα) δεν είναι και παράλογες. Όπως είχα διαβάσει και σε κάποιο σχόλιο άλλου, πολύ πιο έμπειρου από μένα μέλους γι' αυτήν, vfm θα ήταν αν χρέωνε € 100 για 1ω ή εναλλακτικά (θα προσέθετα) € 150 για 1,5ω, ώστε να υπάρχει και μια σχετική άνεση χρόνου, γιατί στο κάτω-κάτω είναι από τις κοπέλες που μπορείς να πεις και 5 κουβέντες μαζί της.
Η συνεννόηση μαζί της ήταν πολύ εύκολη, με 3 sms τη προηγουμένη, κι 1 για τον αριθμό δωματίου λίγο πριν το ραντεβού. Η συνάντηση έγινε κάποια στιγμή μέσα στον Γενάρη, η ημερομηνία όμως είναι ενδεικτική για ευνόητους λόγους.
Εμφανισιακά τη κοπέλα σίγουρα δεν την λες άσχημη ούτε και ιδιαίτερα όμορφη, απλά συμπαθητική.
Ειδικότερα, στο πρόσωπο είναι μια συνηθισμένη, γλυκιά, σγουρομάλλα, νέα κοπέλα της διπλανής πόρτας (σικ), χωρίς τα έντονα σημάδια ακμής και τα χάλια δόντια που περίμενα να δω, διαβάζοντας τη κριτική ενός άλλου μέλους. Οκ, έχει έναν πολύ ελαφρύ προγναθισμό της άνω γνάθου, που φαίνεται πιο πολύ όταν χαμογελάει, αλλά μέχρις εκεί.
Σωματικά είναι από τις λεγόμενες μπαμπάτσικες γυναίκες, που δεν τις λες δηλ. χοντρές αλλά όχι και αδύνατες. Δεν προτείνεται δηλ. σε “μοντελοπνίχτες” Χαμόγελο.
Είναι όμως φυσική (χωρίς παρεμβάσεις) και πολύ σφιχτή παντού και σχετικά αρμονική στις αναλογίες της. Το στήθος της είναι μέτριο σε μέγεθος και στητό, η κοιλιά της ίσια, και ο κώλος της ανάλογος του σωματότυπού της, σφιχτός και αρκετά ωραίος στην όψη. Επίσης, δεν θυμάμαι να μου χτύπησε κάτι αρνητικό όσον αφορά την επιδερμίδα της. Μόνο λίγο στα μπούτια μου τα χάλασε, που ήταν για τα γούστα μου λίγο πιο γεμάτα απ' όσο θάθελα, αλλά όχι κάτι το τραγικό.
Όσο όμως μπορεί να υστερεί κάπως στην εμφάνιση, σε σύγκριση με άλλες κοπέλες του χώρου, το αναπληρώνει και με το παραπάνω με τον τρόπο που κινείται στο κρεβάτι. Είναι πολύ φυσική στις αντιδράσεις της, δεν αντιλήφθηκα καμία προσποίηση από μέρους της, και απόλυτα συμμετοχική και δεκτική, πλην της πίσω πόρτας που δεν επιτρέπει ούτε δάχτυλο (παρά μόνο γλώσσα Χαμόγελο ). Έδειξε να απολαμβάνει και με το παραπάνω το στοματικό σεξ που της προσέφερα και στους 2 γύρους, το οποίο με τη σειρά της μου το ανταπέδωσε με μεγάλη προθυμία και με όρεξη για συνεχείς, βαθιές καταπόσεις και περιποίηση όλης της περιοχής. Φιλάει όμορφα, αρκετά βαθειά και φυσικά, όχι μηχανικά, όπως δηλ. ορισμένες που περιστρέφουν τη γλώσσα τους σαν έλικα επίτηδες για να σ' αποφύγουν, και της αρέσει να κάνει παιχνίδι με τη γλώσσα της και με τα δάχτυλα του συμπαίκτη της, όπως και το αντίστροφο. Η καλύτερη στιγμή ήταν για μένα την ώρα που βρισκόταν εκείνη από πάνω μου και βογγώντας έτριβε με μανία το γατάκι της ενώ ταυτόχρονα έκανε βαθειά καθίσματα πάνω στο εργαλείο μου. Γενικά, την ώρα του σεξ σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο κρεβάτι με μια φίλη σου που γουστάρετε ο ένας τον άλλο, κι όχι με επαγγελματία, γιαυτό και με έκανε με άνεση να τελειώσω 2 φορές μέσα σε μια ώρα, πράγμα όχι πάντα εύκολο πλέον για μένα, λόγω ηλικίας.
Την ώρα του σεξ όμως, γιατί στο υπόλοιπο της συνάντησης συμπεριφέρεται με τρόπο επαγγελματικό, με την καλή έννοια του όρου. Είναι δηλ. συνεπής, καθαρή (η αίσθηση ενός "μουδιάσματος" στη γλώσσα μου στο τέλος της συνάντησης, προφανώς λόγω της χρήσης betadine στην ευαίσθητη περιοχή της, ήταν χαρακτηριστική), διακριτική, δεν σε φέρνει δηλ. σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις της, αλλά όχι μουγγή, ευγενής, ειδικά άμα της φερθεί κι ο άλλος ανάλογα, και αρκετά ετοιμόλογη. Ίσως να την ήθελα λίγο λιγότερο "σφιγμένη", αλλά δικαιολογείται καθώς δεν είχαμε ξανασυναντηθεί.
Είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσω να την ξανασυναντήσω κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον, ειδικά άμα "προσαρμόσει" λίγο ακόμα τις χρεώσεις της προς τα κάτω.
Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ. Να περνάτε καλά."

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
24
Πόντοι:
1.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, petergsp, doc_lin

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2015
Περσινά ξινά σταφύλια ΜαλακίαΜαλακία
14 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προπέρσινα για την ακρίβεια, αλλά τι σημασία έχει; Άλλωστε δεν βλέπω να έχεις μπει στον κόπο να γράψεις κι εσύ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ κριτική για να βοηθήσεις λίγο κάποιους άλλους εδώ μέσα να διαμορφώσουν μια εικόνα για κάποια κοπέλα. Έτσι ξέρω κι εγώ να κάνω κριτική επιπέδου Μαλακία στην κριτική του άλλου.
14 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγω ξερω να πω ότι η κυρια επεστρεψε χαρουμενη και ορεξατη και απολαμβανει και η ιδια το ελληνικο ταμπεραμεντο προσφεροντας συγχρόνως την ηδονή.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3