Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 13 10
Call-Girls 34340
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Λοιπόν, εσείς που μείνατε στην πόλη καλοκαιριάτικα, έχετε διέξοδο στις κάβλες σας, την Έλλη. Από εμφάνιση είναι όπως τη βλέπετε στη φώτο, ψηλή, σφιχτή, με σιλικονάτο βυζί. Πρόσωπο για μένα αδιάφορο σε άλλους, ίσως αρέσει, καθαρή, ίσως θα έπρεπε να περιποιείται περισσότερο τα μαλλιά της. Στον αγώνα τώρα, θέλει λίγο χρόνο να σπάσει ο πάγος, είναι φιλότιμη, τα γλύφει και τα καταπίνει (τουλάχιστον σε εμένα) όλα, τον παίρνει από παντού, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και ζητά επιτακτικά και δεύτερο γύρο. Σας συμβουλεύω να είστε ξεκούραστοι και "φορτωμένοι" για να δώσετε όσο το δυνατό μεγαλύτερη αξία στα χρήματα σας. Στο θέμα του χρόνου αν δεν έχει άλλο ραντεβού θα καθήσει πέραν της ώρας χωρίς έξτρα χρέωση.

Στα μείον εκτός από τα μαλλιά που προανέφερα, το ντύσιμο που κάνει μπαμ για το τι δουλειά κάνει (οι παντρεμένοι προσοχή, συνιστώ απόμερο ξενοδοχείο) και η φλυαρία της. Το τελευταίο βέβαια για κάποιους με σεκλέτια ίσως και να είναι πλεονέκτημα.

Σε καμμία περίπτωση δεν είναι το καλύτερο call girl που έχω πάρει αλλά με την έλλειψη επιλογών στη πόλη νομίζω ότι σε κάποιους θα ταιριάξει τέλεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί