Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 51 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σαφώς επηρεασμένος τόσο από την κριτική του CoH, όσο και του Zorbas, αποφάσισα να είμαι ακόμα ένας πελάτης. Στο σημείο αυτό να πω, πως ο λόγος που δεν γράφω κριτικές, είναι διότι οι προγράφοντες, τις περισσότερες φορές, με απόκληση ± 15% με καλύπτουν, οπότε μία κριτική πάνω μία κάτω, δεν αλλάζει τα γεγονότα.

Εδώ όμως κάτι μου έκανε, παραπάνω click.. Δεν μπορώ να σας το προσδιορίσω, αλλά υπήρχε.. Ματάκι

Η συνάντηση, έγινε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδος. Όπως θα δείτε παρακάτω το ραντεβού ήταν 2ωρο με πρωκτικό. Στο σημείο αυτό να αναφέρω πως αν δεν επιλέξετε το επιπλέον 30άρι, όχι ιδιαίτερα υψηλό το κόστος, είναι σαν να χάνετε την ουσία του ραντεβού..

Κατά την αναμονή μου στο δωμάτιο επειδή η φαντασία παίζει πολλά παιγνίδια, χωρίς να το πολυκαταλάβω, ο πούτσος είχε σηκωθεί κάτω από την πετσέτα, εμφανίζοντας ένα μάλλον αστείο θέαμα.
Η πόρτα, λοιπόν, κτύπησε με μικρή καθυστέρηση και ανοίγοντας, δικαιολόγησα τις κριτικές των παρακάτω συναθλητών. Εδώ να αναφέρω πως το πρόσωπο, ήταν λίγο κατώτερο των προσδοκιών που περίμενα, αλλά τα γούστα όλων δεν είναι τα ίδια.

Αφού φιλιθήκαμε, συστηθήκαμε και σχολίασε την προέκταση της πετσέτας, της έριξα ένα μαξιλάρι στο πάτωμα, όπου την έβαλα γονατήσει, άνοιξα την πετσέτα και φορόντας ακόμα και τα γυαλία ηλίου της τον έδωσα στο στόμα. Παρ' ότι ζήτησε να αφαιρέσει το φόρεμα, δεν την άφησα και γελώντας μου έκανε μία πίπα, λές και ήταν η γκόμενά μου.. Αργή στην αρχή, και μετά τα 5-6 μέσα έξω αύξησε τον ρυθμό όπου στο 10 ή 12 της τα έδωσα στο στόμα.. Τα ήπιε όλα, διότι συνέχιζε το γλύψιμο μέχρι που μου έπεσε εντελώς..
Στη συνέχεια αφαίρεσε το μικρό της φόρεμα, και πήγε στο μπάνιο για "φρεσκάρισμα". Μετά ακολούθησα και 'γω.

Βγαίνοντας, και παρ' ότι ο χρόνος ήταν με το μέρος μου, την βρήκα γυμνή και ξαπλωμένη. Ξάπλωσα, επίσης, ζητώντας λίγο μασάζ, μέχρι να επανακάμψω. Το μασάζ ήταν light, και σύντομα επικεντρώθηκε στο "νότιο ημισφαίριο" όπου από τα νυχο-χάδια πέρασε σε γλωσσό-πιπα..

Επόμενη "στάση" το όμορφο κωλαράκι. Λίγο λιπαντικό και η διείσδυση, εύκολη. Δύο στάσεις κάναμε στο πρωκτικό και η λύτρωση ήρθε στην κοιλία της.

Μπάνιο, ξανά, και στην διάθεσή μου είχα ακόμα μία ώρα. Αφού μιλήσαμε λίγο για τις χώρες μας, τα παιδικά μας χρόνια και άλλα, το χέρι της άρχισε το πασπάτεμα, όπου λές και είχα Duracell, ήμουν έτοιμος για 3ο γύρο. Στην ηλικία μου, λίγο πάνω από τα 50, αυτό ήταν μάλλον θαύμα..!

Ο τελευταίος γύρος, είχε να κάνει πιό πολύ με GFE, κατάσταση, αφού μετά την εναλλαγή 2-3 στάσεων, κατέβηκε σε αργή πίπα, και χειρομάλαξη.
Η αλήθεια είναι πως και να μην έχυνα θα ήταν μάλλον νορμάλ, αλλά το ήθελα. Η Δημητρούλα το ήξερε και έκανε τα πάντα προς αυτή την κατέυθυνση.

Μετά την ολοκλήρωση, τελευταίο μπάνιο και 15 ρελάξ.

Της άφησα 350 ευρώ, θεωρώντας, πως είναι λογικά και τα πήρε ευχαριστώντας με.

Εφυγε και μετά αποχώρησα κι 'γω.

Συμπερασματικά, θα σας γράψω πως πέρασα πολύ καλό 2ωρο, απρόσμενα καλό, για την δική μου κρίση. Η βαθμολογία ασχέτου του συστήματος, είναι αυτή που θα έβαζα στην πραγματικότητα, ίσως να είμαι λίγο φιδωλός, αλλά έτσι είμαι.!
Θεωρώ πως το πρωκτικό για την συγκεκριμένη κοπέλα είναι must. Προτείνω να μην το τσιγκουνευτείτε.

Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
330€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
10 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
69
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2015
Φίλε digit_ten, στην κριτική σου γράφεις ότι η κοπέλα κάνει κατάποση (το οποίο και με ενδιαφέρει),ενώ στις πληροφορίες συνάνυησης ότι τα φτύνει...
31 Ιουλίου, 2015
Πολύ καλή και εμπεριστατωμένη κριτική !Καπέλο Νά'σαι καλά !!!
01 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αδελφέ νομίζω πως ήταν τυχαίο το γεγονός της κατάποσης και οχι πάγιο. Ή απλά έτυχε. Δεν ξερω να απαντήσω θετικά και δεν θέλω να σε παρω στο λαιμό μου.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3