Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 79890
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση με το Κατερινάκι.
Επικοινωνία αρκετά εύκολη με μερικά μηνύματα και κανονίσαμε την ώρα και το που . Το πρόσωπο αρκετά καλό με τα χαρακτηρίστηκα του να δείχνουν την χώρα καταγωγής της. Το σώμα επίσης αρκετά καλό αλλά όχι το μοντέλε ή το αψεγάδιαστο. Άργησε να έρθει στο ραντεβού αλλά με είχε ενημερώσει. Μπήκε στο δωμάτιο μου ζήτησε συγγνώμη για την αργοπορία της και πήγε γρήγορα για ντους. Φιλιά ωραία με γλώσσα μετά περάσαμε σε πίπα η όποια ήταν απλά τέλεια. Τον έγλειφε τον φιλάτε τον έβαζε όσο ποιο μέσα μπορούσε. Την έγλειψα και εγώ λίγο και μετά περάσαμε στο σεξ και εκεί ήρθε το τέλος . Μπάνικη λίγο μπλα μπλα (η κοπέλα είναι αρκετά έξυπνη και ξέρει να μιλήσει ) και μετά πάλι αυτή την φοβερή της πίπα, σεξ σε διαφορές στάσεις και εκεί τελείωσα. Η κοπέλα ήταν αρκετά πρόθυμη να με ικανοποίηση και να φύγω ευχαριστημένος πράγμα που το κατάφερε. Το ίσως στο αν θα την ξαναδώ είναι γιατί θέλω να βρεθώ και με άλλες κοπέλες του χώρου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2015
Και για πες και σε εμάς τους επίδοξους συναγωνιστές Ματάκι ποιά είναι η χώρα καταγωγής που μαρτυράει το πρόσωπό της;;; Χμμμ;
29 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν θυμάμαι καλά Πολωνήα
21 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπορείς να μου στείλεις το τηλ σε pm. Thanks.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3