Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντησα πριν λίγο καιρό την Κατερίνα, και αποφάσισα να την ξαναπλωνόσουν άλλη μια φορά μπας και ξεφύγω από το καθημερινό άγχος στης μέρες μας. Όταν την πήρα τηλ την πρώτη δεν μου το σήκωσε τη δεύτερη μου έλεγε ότι δεν μπορεί να έρθει μόνη της κτλ και αποφάσισα τελικά να την πάρω μαζί με τη φίλη της που μου πρότεινε.. Στην αρχή μου φανήκαν πολλά τα 160 και στο ξενοδοχείο τούς άλλα όταν πήγα από την αρχή κατάλαβα γιατί ζητάνε τόσα πολλά...
*είναι άνετες όχι με το ρολόι στο χέρι και να σημειωθεί ότι τα κορίτσια τα έχουν (είναι ζευγάρι) και αυτό το διαπιστώνεις κατά τη διάρκεια του ραντεβού...
Όταν πήγανε για ντούζ έβγαλαν από την τσάντα τους αφρόλουτρα και όταν τις ρώτησα γιατί έχετε μαζί σας μου είπαν ότι δε θέλουν του ξενοδοχείου.
Όταν τελείωσαν από το μπάνιο είχαν όρεξη και ξεκίνησαν με μια πίπα, φιλία παντού έπαιζαν με το μουνάκι του και είχαν φέρει και δονητή για να παίξουν οι δύο τους (να σημειώσω ότι προσωπικά το λεσβιακό το γουστάρω πολύ).
Μετά μπήκα και εγώ στο παιχνίδι, δεν ήξερα από πια να ξεκινήσω... βλέπετε ειδικά η Viki είναι πολύ στενό νινάκι οπότε είπα να δοκιμάσω γιατί δεν είχα ξανά βρεθεί μαζί της και δε το μετάνιωσα καθόλου, έχει πολύ καλή συμμετοχή, η Κατερίνα δεν έκατσε άπραγη.. φιλιόντουσαν και την έβαλε να της γλύφει το μουνάκι, μετά ανέλαβα το Κατερινάκι, εδώ δε χρειάζεται να τα ξανά πω ότι η κοπέλα τα τιμάει τα λεφτά της
Τη πρώτη φορά τελείωμα στο στόμα και τη δεύτερη στο σώμα...

*Η συνάντηση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο στα εξωτικά Πατήσια

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό