Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 31 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Μάρτα στο χώρο μου πριν μια εβδομάδα περίπου.Η συννενόηση πολύ εύκολη.Η Μάρτα είναι μια γυναίκα γύρω στα 50 αρκτετά ψηλή και συμπαθητική στο πρόσωπο.Είναι άνετη και φιλική και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για τα πάντα.Για την ηλικία της το σώμα της είναι καλό.Μην περιμένετε να δείτε κώλο να κοιτάει στον Θεό και βυζί τέζα.Ο χρόνος έχει κάνει την ζημιά του .Στα του αγώνα.Ξεκινήσα με ένα γλύψιμο στις τρυπούλες της που φάνηκε να το ευχαριστιέται ιδιαίτερα.Μετά ξεκίνησε αυτή την δικιά μου περιποίηση.Πίπα βαθιά με αρκετό σάλιο μετά από δικιά μου προτροπή χωρίς όμως προσοχής στη γύρο περιοχή.Προφυλακτικό και βουρ στο ψητό.Σεξ σε διάφορες στάσεις χωρίς όμως να ενθουσιάζομαι ιδιαίτερα.Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερη συμετοχή από μέρους της.Είχε ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο.Ίσως και εγώ λόγω της ηλικίας της να περίμενα κάτι πιο πρόστυχο από την κυρία.Κατάθεση πρώτου γύρου στο στόμα,μπανάκι και χαλάρωμα.Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με ένα πολύ καλό και βαθύ τσιμπούκι με παίξιμο στους βύζους της όπου και έχυσα πάνω τους αφού δεν είχα και ιδιαίτερη όρεξη Κατσικογάμης.Ίσως και να είχα ξενερώσει λίγο.Μια συνάντηση που δεν ξετρελάθηκα κιόλας αλλά στην τιμή των 60 ευρω και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε είναι ο.κ.Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα