Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 49 10
Call-Girls 93061
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ύστερα από πολλά άκυρα που έφαγα από call girls ( τι στο διάολο ψήφιζαν όλες ) αποφάσισα να κλείσω ραντεβού με την Βίκη. Η βασική υποψία μου ήταν αν πράγματι οι φωτογραφίες που εχει στο προφίλ της κριτικής αλλά και σε αγγελίες που κυκλοφορούν είναι πραγματικές, παρά την κριτική του Crazy Ivan.

Με το που άνοιξα την πόρτα του ξενοδοχείου αντίκρισα έναν πραγματικά όμορφο ευωδιαστό ξανθό αγγελάκι γύρο στα 23 χρονών, με ύψος 1,65 και ντυμένο στην τρίχα. Τα έχασα, περίμενα τα εντελώς αντίθετα πραγματικά. Στην συνέχεια μιλήσαμε για πολλά θέματα, ευχάριστος χαρακτήρας και γνωστικός για πολλά πράγματα και ιδίως για την τέχνη του SEX Γλώσσα Ακολούθησε μπανάκι από το μωρό φανερώνοντας τα γαμάτα σιλικονάτα βυζόμπαλα της και το όμορφο αγαλματένιο σώμα της. Στα του αγώνα τώρα φιλά πολύ όμορφα και βαθιά, γουστάρει το sex και το δείχνει με φωνούλες ενώ η περιποίηση που κάνει το μωρό είναι πέντε αστέρων. Τέλος δε θα ξεχάσω το στοματικό που μου έκανε κοιτώντας με στα μάτια με έναν τρόπο όλο κάβλα και κάνοντας παιχνίδι με την γλώσσα της....

Υ.Γ.1 Ευχαριστώ τον Crazy Ivan για την άψογη και λεπτομερή κριτική του.
Υ.Γ.2 Βίκη ελπίζω να ανεβάσεις πιο καυλιάρικες φωτογραφίες ξέρεις εσύ αυτές που μου έδειξες Ματάκι
Υ.Γ.2 Το μωρό φοράει Giorgio Armani τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
company of heroes tho
Τιμημένος
184
Πόντοι:
31.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maniouel, LanciaRallye037, mad_max και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2015
Φίλε μου είναι εύκολο να μας πείς πόσε εκτονώσεις είχε το πρόγραμμα?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1