Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μάγκες hello ... Ελπίζω να περνάτε καλα και να γαμάτε ... Λοιπόν να δικαιολογήσω τον τίτλο η κυρία ειναι οριακά μιλφάρα διότι απο την μια ειναι κοντα σε ηλικία μιλφ , για εμένα ειναι 37-41, και απο την άλλη σε εμφάνιση με ρούχα εννοω και στυλ ειναι γυναικάρα , με ωραίο ντύσιμο πολυ ωραία ματιά γαλανα και όλο το σετάκι top class ....
Σε επικοινωνία ειναι αλλού , μπορείς να μιλάς για ολα τα θέματα παρά πολλή ώρα και σε κάνει να νιώθεις λες και την ξέρεις χρόνια ... Εγω πρώτη φορά την συνάντησα , στο ξενοδοχειο στην κάτω κηφισιά αφου είμαι και κοντα δεν είχα πρόβλημα με το μέρος ... Η πρώτη επικοινωνία εύκολη ένα δυο μηνύματα ένα τηλεφωνο και να μάστε στο κρεβάτι του ανακαινισμένου ξενοδοχείου . Παρεμπιπτόντως πολλή καλή ανακαίνιση έχουν κάνει ...
Στα του έργου το σώμα ειναι λεπτό στα όρια προς skinny αλλά ωραίο γιατί ειναι γυμνασμένο ... Το Βυζι ψεύτικο αλλά ωραία αίσθηση και η ρωγα κάγκελο αν ασχοληθεί η γλώσσα σου ... Η κυρία πρόθυμη για τα πάντα αλλά δεν είχε πολλή ενέργεια ίσως απο κούραση ... Θα εξηγήσω παρακάτω ... Αυτό ομωσ που δεν σταματαγε ήταν η πίπα .. Πιστεύω πως αν άντεχα θα τον είχε στο στόμα της ολόκληρη την ώρα του αγώνα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ... Δεν με άφηνε να κανω εγω κατι - με καλο τροπο βέβαια και μου έλεγε ασε με να σε πάρω όλη την ώρα ... Πρέπει να εχει φετίχ με το πέοσ δεν εξηγείται αλλιώς ... Ο πρώτος γύρος όπως καταλάβατε πέρασε σχετικά με γρήγορα γιατί με το που μπήκε προφυλακτικο με τόσο καυλα απο πίπα που να άντεξω ο δυσμοιρος ... Χαμόγελο ... Λίγο κουβέντα .... ντους ... Και γύρος δεύτερος όπως ο πρώτος βέβαια με πίπα παλι ασταμάτητα και με διάφορες στάσεις ... Πολλές αλλά οχι με ένταση απο μέρους της και ίσως ξαναλέω λόγω κούρασης ... Λόγω εκγύμνασης του σώματος της κάνει πολλα κόλπα η γκομενα στο κρεβάτι και ακροβατικα ... Αξίζει να δοκιμάσετε ...
Κατάθεση και δεύτερη στο σώμα - δεν έδειξε διάθεση να τα θέλει στο στόμα όπως έχουν γράψει πολλοί συναθλητές , και αυτό ήταν ... Γενικά εννοείται πως προτείνεται ανεπιφύλακτα .. Α ν ήταν και 20-30 ευρώ λιγότερα σε κόστος θα σπάγε τα ταμεία η γυναίκα ... Επίσης το ξενοδοχειο 14€ ακριβότερο οπότε ολα πρέπει να τα λάβετε υπόψιν ... Αυτά ελπίζω να βοήθησαν λίγο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
21
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, Gingos

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2015
Αδερφε μπορειs να μου στειλειs με pm το κινητο τηs
30 Ιουνίου, 2015
φιλε στειλε με pm το κινητο της!!
23 Ιουλίου, 2015
Φίλε αν μπορείς, στείλε μου με pm το κινητό της!
24 Ιουλίου, 2015
Όλοι οι άχρηστοι,ζητούν κινητά πάλι....Προσκύνημα
01 Σεπτεμβρίου, 2015
Φίλε μπορείς να με ενημερώσεις πως επικοινωνώ μαζί της??
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5