Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 1 10
Call-Girls 12120
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πήγα με επιφυλάξεις, καθώς δεν υπήρχε κριτική, με ελπίδα τουλάχιστον οι φωτογραφίες να είναι αληθινές. Δεν απογοητεύτηκα αφού μετά από 2 μηνυματάκια με το πολύ καλό γραφείο μου άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου στο πεδίο του άρεως χαμηλά ένα γλυκύτατο μωράκι 20 χρονών.
Είναι του στυλ μου η στεγνή εμφάνιση μοντελέ σωματότυπου οπότε η κριτική μου μπάζει νερά για βυζολάγνους και λάτρεις των ζουμερών κοριτσιών.

Κι εδώ μπαίνουμε στο «ζουμί»...

Είπα να την περιποιθώ λιγάκι για να πάρει μπρος γιατί στην αρχή μου φάνηκε σαν άβγαλτη... Την περνάω ένα χεράκι πινέλο και δεν είδα φως. Μέχρι που της βάζω 2 δάχτυλα μπροστά και 2 πίσω και άρχισε να σπαρταράει στο κρεβατι με σπασμούς και κραυγές, με δάγκωμα του χεριού της για να μην ξεσηκώσει το ξενοδοχείο και εκεί είχαμε το ξετύλιγμα του γρίφου: το μωρό ξεκινάει ένα ακατάσχετο squirting κι έκανε το κρεβάτι μούσκεμα. Τελείωσε 3 φορές απανωτά χωρίς διάλειμμα. Με νόημα της λέω πως ήρθε η σειρά μου αλλά ήξερα ότι με τόση ένταση ήμουν έτοιμος. Πιπούλα άπειρη αλλά βαθειά και τα μάτια της να ανταποδίδουν ευγνωμοσύνη και να δηλώνουν πόθο που μόνο όταν πηδάς πιπίνι που του μαθαίνεις κόλπα και μυστικά μπορείς να αντιληφθείς. Πάμε για κώλο της λέω και με μπουκωμένο στόμα και δακρυσμένα ολογάλανα μάτια μου λέει όχι (λόγω μεγέθους). Εκεί η επιτροπή της πήρε το χρυσό μετάλλιο και της έδωαε το χάλκινο. Στα τέσσερα καβάλα και δώστου... Αντέχει πολλά ζόρια, τραβάει πολλή ανηφόρα και μόλις με ένιωσε ότι κοντεύω να πάρω αυτό για το οποίο ήμουν μαζί της γυρίζει, βγάζει το προφυλακτικό, πέφτει στο πάτωμα, γονατίζει πολύ χαμηλά γιατί με τα τακούνια ξεπερνά το 1.80 μ και ανοίγει το στόμα και καταπίνει τα πάντα...

Μασαζάκι επιφανειακό αλλά απαραίτητο μετά από τόση ένταση, νεράκι, κουβεντούλα σε ικανοποιητικά Αγγλικά και βουρ για δεύτερο γύρο με επαναλείψεις.

Ο τρίτος γύρος είχε μόνο πιπούλα για να κόψω το νήμα στις 2 ώρες και 1 τέταρτο χωρίς καμία ενόχληση από το πρακτορείο ή τη Maya.

Πέρασα πολύ ωραία και σκέφτομαι να ξαναπάω.

Κάνω ήρεμος πλέον το λογαριασμό και βλέπω ότι: η κοπέλα είναι πανέμορφη (στο forum ανέβασα φωτογραφία) και στο κάτω μέρος του ποδιού έχει ένα σημάδι από τσίμπημα μέδουσας (κάνει καταδύσεις). Το δωμάτιο πεντακάθαρο και τακτοποιημένο με διπλό κρεβάτι για να χωρέσει τη δίμετρη. VFM δεν υπάρχει καθώς τα λεφτά είναι πολλά για 2 ώρες απόλαυσης. Προσωπικά γούσταρα μαζί της από την πρώτη στιγμή λόγω εμφάνισης και χαρακτήρα κι επομένως είχαμε πολύ καλή χημεία. Εδώ είναι και το υποκειμενικό στοιχείο της αναφοράς μου. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
350€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2015
Ωραια κριτικη παικτη!

Καλη συνεχεια! Καπέλο
23 Ιουνίου, 2015
Ωραία κριτική όντως. Οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες τελικα ή ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα?
MR
Maxim Reality
23 Ιουνίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αληθινές 100%
24 Ιουνίου, 2015
10 για πρωτιά την ενημέρωση παίκτη Καπέλο
24 Ιουνίου, 2015
μπράβο φίλος!!! ωραίο μουνάκι γάμησες και χαλάλι σου...Ναι!
25 Ιουνίου, 2015
Πολύ καλή κριτική παίχτη. Άξιος! Καπέλο
16 Οκτωβρίου, 2015
Ωραία η κριτική και ωραιότατο φαίνεται και το πιπίνι!
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7