Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 79890
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αφού διάβασα τα ποιητικά παραληρήματα συναδέλφων σε κριτικές τους για την Κατερινα3 αποφάσισα να την τιμήσω και εγώ!! . Η Κατερίνα πραγματικά είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. είναι ένα χαρισματικό πλάσμα που εκπέμπει ομορφιά όχι μόνο με το κομψό παρουσιαστικό αλλά και την γεμάτη θέρμη και ευγενική προσωπικότητα της. Σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη πουθενά. Ξεχωρίζει για τη χάρη και τη φινέτσα της, Με τα βαθιά, γαλανά μάτια της που θαρρείς πως αλλάζουν χρώμα… Από εμφάνιση δεν νομίζω πως χρειάζεται περαιτέρω περιγραφές. Το σώμα της, είναι άκρως ερωτικό, είναι τέλειο. Δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι όλα όσα αναφέρουν κάποιοι είναι παραξενιές και μαλακιές μιλάμε για μια κουκλάρα που υπάρχει στην γη μόνο για να θυμάσαι πως πρόκειται για πραγματικό πλάσμα που βρίσκεται δίπλα σου κι όχι ένα ονειρικό ον που απλά πλανάται στη φαντασία σου. Στο κρεβάτι πρόκειται για ένα ηφαίστειο που δεν μπορείς να συγκρατήσεις και απλά αφήνεις τη λάβα του να σε παρασύρει σε μονοπάτια αδιάβατα. Βαθιά, ερωτικά, σχεδόν μυστικιστικά, νιώθεις πάντα την ανάγκη να την αγγίζεις, να έχεις τα μάτια ανοιχτά, ιδίως στις κορυφώσεις… Το κερασάκι στην τούρτα, είναι ο χαρακτήρας αυτής της κοπέλας. Είναι μεγάλη υπόθεση μια τόσο όμορφη κοπέλα, να είναι πιο όμορφη εσωτερικά απ’ ότι εξωτερικά, γιατί υπάρχουν και τέτοιες, μεγάλες απογοητεύσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι μια όμορφη, αναπάντεχη και καλοδεχούμενη έκπληξη. Μπορείς να συζητάς μαζί της με τις ώρες και να απολαμβάνεις το κάθε λεπτό.
Ακριβής στο ραντεβού, έκανε την εμφάνισή της ντυμένη απλά, πλην όμως αρκετά κομψά , περιποιημένη, μάταρες, ωραίο χαμόγελο, ωραία επιδερμίδα. Μπήκε στο σπίτι μου χωρίς διαχύσεις και φιλιά θα έλεγα κουμπωμένη, ήπιαμε ένα ουισκάκι, μουσική τσιγαράκι και κουβεντούλα. από κοντά, πολύ καλύτερη από την πλειοψηφία των κοριτσιών και σίγουρα πολύ καλύτερη από κάτι ct που το παίζουν και φίρμες. Όμορφη καλύτερη φωτογραφίες, , πολύ ευχάριστη, με βυζάρες που δεν χορταίνεις να χουφτώνεις! (πιστεύω ότι υ θηλές της είναι ότι καλύτερο έχω δει έως τώρα) Νινάκι ξυρισμένο και μυρωδάτο, ότι πρέπει για γλείψιμο (εγώ προσωπικά το αποφεύγω γιατί δεν το θεωρώ σωστό). Συμμετοχή τέλεια δεν έχω λόγια να περιγράψω ένιωθα τόσο οικία σαν να είμαι με την κοπέλα μου !!! Τσιμπούκι απίστευτο από τα καλυτέρα που μου έχουν κάνει και ιδικά όταν με κοιτούσε και στα μάτια ήθελα να της τα δώσω στο στόμα ακόμα και αν μου ζητούσε 1000 ευρώ!! Τον ρούφηξε όλον μέσα και δεν ξέρω τι… η πως… το έκανε αλλά αυτό το παίξιμο με την γλωσσά ενώ των έχει όλο μέσα ρε παιδιά είναι απίστευτο!! Και φυσικά στο δεκάλεπτο έχυσα... μόνο και μόνο που έχεις δίπλα σου μια τέτοια γυναικάρα, φτιάχνεσαι!!! Γενικά από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει. Με κάτι τέτοιες φτιάχνεσαι με το που τις βλέπεις. δεν σου τρώει χρόνο και σέβεται το 80αρι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!! Προσωπικά στις 3 που έχω για στανταρακια καταλαμβάνει την 1η θέση με διαφορά και αν ποτέ σταματήσει να δουλεύει θα είναι μεγάλη απώλεια καθ ότι τέτοιος συνδυασμός πανέμορφης γυναίκας με τέλειες υπηρεσίες και απίστευτο χαρακτήρα μια φορά στα χίλια χρόνια βρίσκεις!!! ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Z
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2015
Φίλε άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν, εμένα μου φαίνεται η κριτική σου ειλικρινής για αυτό αν θέλεις στείλε μου το τηλέφωνο της . Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
03 Ιουνίου, 2015
Επειδή την έχω συναντήσει αρκετές φορές, νομίζω ότι είμαι σε θεση να εκφέρω μια εμπεριστατωμένη γνώμη. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλή, και σίγουρα αρκετά καλύτερη από πολλά "στανταράκια" που αποδείχθησαν "διάτοντες". Επίσης είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι γίνεται πολύ πιο διαχυτική και συμμετοχική με όσους θα γνωρίσει κάπως καλύτερα. Κατά τα άλλα όμως φρονώ ότι η κριτική σας πράγματι αγγίζει τα όρια της υπερβολης.
20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2