Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 42 10
Call-Girls
116763
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Συνάντηση στον Billara με την Αλεξάνδρα. Συνεπέστατη στην ώρα της, μετά από μία έγκαιρη αναβολή κάποιων ωρών. Η Αλεξάνδρα είναι πιο όμορφη από τις φωτογραφίες της, αλλά σίγουρα πιο μεγάλη απ' ότι δηλώνει. Ωραίο σωματάκι, να το φας, να το ζουπήξεις.... Πεντακάθαρη, με διάθεση, την ξάπλωσα μπρούμυτα και της ξέσκισα από πίσω το στενό μουνί της για αρκετή ώρα. Την ιδρώνει την φανέλα και συμμετέχει αρκετά. Κιχ δεν έβγαλε, καθώς είχα όλο το βάρος μου πάνω της, με άφησε να την ξεσκίσω όπως εγώ ήθελα δίχως να διαμαρτυρηθεί, παρόλο που κάποιες στιγμές ήταν σε πραγματικά άβολη θέση. Προσπαθεί να ανοίξει κουβέντα για διάφορα θέματα, απλά δεν με συγκίνησε στο social της. Γενικά ήταν μια καλή συνάντηση, αλλά για ολοκληρωμένη εικόνα θα πρέπει να την ξανασυναντήσω. Στα θετικά η διάθεσή της, η καθαριότητα, η γλυκιά ομορφιά της, τα βαθιά φιλιά της. Στα μείον ότι μου έβγαζε συνεχώς την αίσθηση ότι είναι επαγγελματίας οπότε έχει συγκεκριμένη μεθοδολογία. Καλή στην πίπα, δεν έχω παράπονο.... Ρωσίδα γαρ....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί