Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 120 10
Call-Girls 265076
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Λυπάμαι, αλλά τελικά θα είμαι αυτός που θα διακόψει (έστω και προς στιγμήν) τον καταιγισμό των αμιγώς θετικών κριτικών.

Χωρίς να θέλω να ανοίξω κάποιου είδους “πολεμική” με τα εξαίρετα μέλη που έχουν αναρτήσει τα πονήματά τους προκειμένου να συμβάλουν στην ενημέρωση-πληροφόρηση (και που ειλικρινά τα ευχαριστώ γι΄ αυτό), θα ήθελα να σχολιάσω κάποια πράγματα, που προσωπικά με δυσαρέστησαν.

Ένα “θεματάκι” (που έχει επισημανθεί και από αρκετά άλλα μέλη) είναι η καθυστερημένη προσέλευση της στα ραντεβού. Στην δική μου περίπτωση, η αργοπορία της υπερέβει σχεδόν κατά το τριπλάσιο το “ακαδημαϊκό” δεκαπεντάλεπτο και δεδομένου ότι δεν υπήρξε κάποια προειδοποίηση από πλευράς της, ενοχλήθηκα αρκετά. Στα θετικά και προς τιμήν της, θα καταλογίσω ότι όταν επιτέλους κατέφθασε μου ζήτησε συγγνώμη και με ρώτησε αν είχα χρόνο στην διάθεσή μου για να ολοκληρώσουμε, ή αν επιθυμούσα να ακυρώσουμε το ραντεβού.

Ένα άλλο θέμα στο οποίο επιθυμώ να σταθώ, είναι η όχι και τόσο επιμελημένη προσέλευση της στο προσωπικό μας ραντεβού. Και εξηγούμαι: Κατά τις περιπτύξεις διαπίστωσα πως οι μασχάλες της ανέδιδαν μια αρκετά βαριά οσμή και ότι η τριχοφυΐα στην ηβική της χώρα, όσο και στις γάμπες της, αγκύλωνε αρκετά. Επίσης το μανικιούρ και το πεντικιούρ της έχρηζαν άμεσης φροντίδας, όπως άλλωστε και κάποια, ανεπαίσθητα μεν αλλά υπαρκτά, σκασίματα του δέρματος στις πτέρνες της. Ένα ένα και από μόνα τους αυτά ίσως και να μην στέκονταν ικανά να μου δημιουργήσουν μια τόσο αρνητική εικόνα. Όλα μαζί όμως και στο σύνολό τους, μου έδωσαν την εντύπωση μιας πλημμελούς, ή αν θέλετε, εξαιρετικά βιαστικής προετοιμασίας-προεργασίας για το ραντεβού, πράγμα το οποίο θεωρώ ασέβεια προς τον πελάτη και συνεπώς βρίσκω μεμπτό.

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι μου έχει προξενήσει εντύπωση το γεγονός πως κανένας δεν έχει αναφερθεί σε μια ουλή που φέρει στο στο μαλακό υπογάστριο.

Κατά τα άλλα η συμπεριφορά της δεν απείχε από αυτό που έχουν αποτυπώσει οι συντάκτες των προηγούμενων κριτικών. Μειλίχια, ευδιάθετη και χαμογελαστή, προσπαθεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πελάτη, κινούμενη πάντα σε “φιλεναδίστικο” επίπεδο.

Κλείνοντας θα ήθελα να γράψω, πως ή Άννα δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα σε καθηλώσει με την λεπτεπίλεπτη ομορφιά της, ή με την κομψότητά της, ή με το αρχοντικό της παράστημά. Κατά την δική μου εκτίμηση πρόκειται περισσότερο για τον τύπο της νοστιμούλας μικροκαμωμένης “τσαπερδόνας” που θα ξεχωρίσεις σε κάποια κοινωνική εκδήλωση κυρίως λόγω της τσαχπινιάς και του ζωηρού ταμπεραμέντου της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, panagos7, iuakoya και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2015
Πολλά ψεγάδια μαζεμένα πέσανε.

Οι λέξεις τσαχπίνα, τσαπερδόνα την προσδιορίζουν τέλεια. +1Καπέλο
(Updated: 09 Μαΐου, 2015) 08 Μαΐου, 2015
Φρονω οτι τα ψεγαδια ηταν αρκετα κα ι εμφανη για cg, που θελει να σταθει με διαρκεια στην αγορα εργασιας. Λυσατε ομως την απορια μου, παρακαλω. Τελικως εσυνουσιασθητε; Χμμμ;
08 Μαΐου, 2015
Eγω μαζι σου Saint .
Σκουπιδι ειναι !!! Καπέλο
08 Μαΐου, 2015
Αξεπέραστος όπως πάντα. Νομίζω ότι η τελευταία παράγραφος τα λέει όλα, καλύτερα δε θα μπορούσε να γραφεί.
08 Μαΐου, 2015
Εξαιρετική η γραφή σας κύριε Καπέλο

Για μένα άλλο ένα "βήτα κλας" που κάποιοι επιμένουν να μας το λανσάρουν εθνική Βραζιλίας..
08 Μαΐου, 2015
Ακριβώς όπως το είπε ο ΒΑΒΥ!
Διότι πολύ απ'έξω, απ'έξω το πηγαίναμε...
09 Μαΐου, 2015
Πολύ βαρύ το σκουπίδι σε σχέση μάλιστα με τις πραγματικά πολύ κακές που κυκλοφορούν στην κατηγορία. Βαρύ έτσι και αλλιώς για αναφέρεται για οποιονδήποτε άνθρωπο με τόση ευκολία. Η κοπέλα μπορεί όντως να γίνει καλύτερη αν προσέξει τις λεπτομέρειες, σε εμένα τουλάχιστον τα δούλεψε τα χρήματά της με καλή διάθεση και συμμετοχή και χωρίς τα παρατράγουδα που συνάντησε ο Άγιος πέρα από μια μικρή καθυστέρηση στο ραντεβού.
09 Μαΐου, 2015
Έτσι είναι τα Αλβανά αγαπητέ άγιε!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8