Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 19 10
Call-Girls
38382
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μερικά λόγια για εμφάνιση , σώμα λαμπάδα Modele , πρόσωπο μέτριο με σημάδια ακμής από την παιδική ηλικία , ηλικία με τίποτα 23 -- 27 η 28.
Άψογη καθαριότητα από μέρους της , εκτός απο μια ελαφριά γεύση τσιγάρου που είχε στο στόμα της .
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεσημέρι , και ήρθε στην ώρα της. Μπάνιο και ξεκίνημά με φιλιά χωρίς γλώσσα -δεν το επιδιωξα και εγώ όποτε πάμε παρακάτω .Γλύψιμο εκατέρωθεν για αρκετά λεπτά και μετά ρομαντικό γαμήσι ΜΕ προφυλακτικό και τελείωμα εντός .
Η συνέχεια ήρθε με μπάνια και συζήτηση , μου πρότεινε massage και εγώ τιμώντας το AVATAR μου της κάθισα. ....
μέσα σε 3 λεπτά ανόρθωση ηθικού Πίπα και μετά τρίψιμο από μέρους της στο εργαλείο , με την γνωστή συνέχεια του 1ου γύρου.
Overall
Μέτρια Πράγματα , εάν εχεις απαιτήσεις. Αυτό δεν σημαίνει οτι ακυρώνονται οι προηγούμενες κριτικές.
Να παίρνατε καλά .
ΥΓ .
Μπράβο στο πρακτορείο .!!
Άψογη καθαριότητα από μέρους της , εκτός απο μια ελαφριά γεύση τσιγάρου που είχε στο στόμα της .
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεσημέρι , και ήρθε στην ώρα της. Μπάνιο και ξεκίνημά με φιλιά χωρίς γλώσσα -δεν το επιδιωξα και εγώ όποτε πάμε παρακάτω .Γλύψιμο εκατέρωθεν για αρκετά λεπτά και μετά ρομαντικό γαμήσι ΜΕ προφυλακτικό και τελείωμα εντός .
Η συνέχεια ήρθε με μπάνια και συζήτηση , μου πρότεινε massage και εγώ τιμώντας το AVATAR μου της κάθισα. ....
μέσα σε 3 λεπτά ανόρθωση ηθικού Πίπα και μετά τρίψιμο από μέρους της στο εργαλείο , με την γνωστή συνέχεια του 1ου γύρου.
Overall
Μέτρια Πράγματα , εάν εχεις απαιτήσεις. Αυτό δεν σημαίνει οτι ακυρώνονται οι προηγούμενες κριτικές.
Να παίρνατε καλά .
ΥΓ .
Μπράβο στο πρακτορείο .!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
+1
καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Τι μασάζ να σου κάνει όταν επί χρόνια δεν έχεις αφήσει μασαζοκρέβατο?
Γράφε πιο συχνά και όχι μια κριτική κάθε 20 κοπέλες.
26 τα πραγματικά έτη!