Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 3 10
Call-Girls
9353
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τρίτη φορά συνάντηση με την συγκεκριμένη κοπέλα και η ημερομηνία είναι απο την τελευταία φορά που την είδα
Χαμογελαστό κορίτσι με τέλειο 18χρονο κορμάκι μικρό φυσικό στητό στήθος και πολύ ωραίο κώλο.
Μαλλιά πλούσια και στην πένα.
Απο ντύσιμο δεν το συζητάμε καθόλου. Αν και μικρή σε ηλικία ξέρει να ντυθεί να περματήσει και να συμπεριφερθεί.
Απο υπηρεσίες πραγματικά αξίζει τον κόπο να δοκιμαστεί.
Εγω προσωπικά κάθε φορά που την συναντάω είναι και καλύτερη.
Θέλει σαν τρελή να σε ευχαριστήσει και το δείχνει με κάθε ευκαιρία που της δίνεται
Πολύ καλή πίπα για την ηλικία της βαθιά και υγρή και το βλέμα της πάντα σχεδόν καρφωμένο στα μάτια σου.
Ακούραστη στο σεξ. Η συμετοχή είναι υποδειγματική και απολαμβάνει να κάνει ότι κάνει.
Αν και πιτσιρίκι ξέρει να κουνιέται και να σε κάνει στο τέλος να τρέχεις για να προσπαθείς να ακολουθήσεις τον ρυθμό της.
Τίποτα προσποίητό
Ολα φυσικά και όμορφα.
Το μεγαλύτερο ατού της είναι η προσπάθεια σε όλα. Ακόμα και στο να μάθει ελληνικά. Μέχρι και που περάσαμε ενα 10λεπτο παρέα να της γράφω και να της
μεταφράζω λέξεις και προτάσεις.
Χωρίς αμφιβολία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι τρομακτικό αυτή η κοπέλα.
Κρίμα που δεν δίνει και κώλο. Κριμα πολύ κρίμα.
Επειδή το σύστημα δεν μου επιτρέπει :
Διαθεση στο σεξ : 10
Σχέση απόδοσής τιμής : 9
Χαμογελαστό κορίτσι με τέλειο 18χρονο κορμάκι μικρό φυσικό στητό στήθος και πολύ ωραίο κώλο.
Μαλλιά πλούσια και στην πένα.
Απο ντύσιμο δεν το συζητάμε καθόλου. Αν και μικρή σε ηλικία ξέρει να ντυθεί να περματήσει και να συμπεριφερθεί.
Απο υπηρεσίες πραγματικά αξίζει τον κόπο να δοκιμαστεί.
Εγω προσωπικά κάθε φορά που την συναντάω είναι και καλύτερη.
Θέλει σαν τρελή να σε ευχαριστήσει και το δείχνει με κάθε ευκαιρία που της δίνεται
Πολύ καλή πίπα για την ηλικία της βαθιά και υγρή και το βλέμα της πάντα σχεδόν καρφωμένο στα μάτια σου.
Ακούραστη στο σεξ. Η συμετοχή είναι υποδειγματική και απολαμβάνει να κάνει ότι κάνει.
Αν και πιτσιρίκι ξέρει να κουνιέται και να σε κάνει στο τέλος να τρέχεις για να προσπαθείς να ακολουθήσεις τον ρυθμό της.
Τίποτα προσποίητό
Ολα φυσικά και όμορφα.
Το μεγαλύτερο ατού της είναι η προσπάθεια σε όλα. Ακόμα και στο να μάθει ελληνικά. Μέχρι και που περάσαμε ενα 10λεπτο παρέα να της γράφω και να της
μεταφράζω λέξεις και προτάσεις.
Χωρίς αμφιβολία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι τρομακτικό αυτή η κοπέλα.
Κρίμα που δεν δίνει και κώλο. Κριμα πολύ κρίμα.
Επειδή το σύστημα δεν μου επιτρέπει :
Διαθεση στο σεξ : 10
Σχέση απόδοσής τιμής : 9
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες