Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 3 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθεσινό 2ωρο outcall με Nathalie. Όμορφη παρουσία για όσους γουστάρουν ψηλές, skinny, με μικρό βυζί και ρόγα χοντρή κάγκελο. Το ξανθό κοντό καρέ μαλλί, τα υπέροχα καστανά μάτια και το ζεστό φωτεινό χαμόγελο σε συνδυασμό με την τέλεια οδοντοστοιχία πλαισιώνουν το όμορφο πρόσωπό της. Οι φωτός την αδικούν, ειδικά στο πρόσωπο.
Τέλεια επικοινωνία με άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά. Μόνιμη κάτοικος Μιλάνου, κατά το ήμισυ Ρωσίδα και πολυταξιδεμένη.
Στα αγωνιστικά θα ξεκινήσω λέγοντας ότι είναι στενή μα πάρα πολύ στενή. Στα άνω του μεσαίου μεγέθους και πάχους εργαλεία, η χρήση λιπαντικού είναι επιβεβλημένη. Πιστέψτε με όμως, έστω κι αν ακούγεται περίεργο, με το λιπαντικό η αίσθηση αγγίζει το τέλειο. Χωρίς, η δουλειά γίνεται δύσκολη και ειδικά μετά από 5 λεπτά αισθάνεσαι σαν να τον τρίβεις σε γυαλόχαρτο αφού δεν υγραίνεται ιδιαίτερα εύκολα. Γλωσσόφιλα βαθιά με γλώσσα.
Καλύτερη στάση στα 4 όπου ξέρει να στήνεται. Με τρέλανε όταν άρχισε να κουνά τους γλουτούς κυκλικά και να δίνει τον ρυθμό ενώ εγώ ήμουν ακίνητος και χάζευα τις κινήσεις της και την δουλεμένη πίσω τρύπα της. Επιχείρησα να την πάρω αλλά ευγενικά μου αρνήθηκε καθώς όπως είπε δεν ήταν έτοιμη. Της αρέσει η περιποίηση στο αιδοίο της όπου και εκεί θέλει κόπο και τρόπο για να υγρανθεί. Η πίπα της αρκετά καλή με βαθιές εξάρσεις και πολυ μα πολύ υγρή. Τα δέχεται στο στόμα χωρίς να τα καταπίνει.
Προσωπικά το σύνολο με κέρδισε σε σημείο που να σκέφτομαι να ξαναπάρω. Και λέω "σκέφτομαι" γιατί θα ήθελα από μέρους της μια μεγαλύτερη ζωντάνια στον αγώνα. Δεν είναι παίκτρια πάγκου αλλά ούτε και σέντερφορ. Ίσως λόγο του πρώτου αγώνα που έπαιξε μαζί μου να είχε κάποιες αναστολές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
320€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
busterd
Τιμημένος
51
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, kostasm2005, Blizardeye

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαΐου, 2015
" αισθάνεσαι σαν να τον τρίβεις σε γυαλόχαρτο αφού δεν υγραίνεται ιδιαίτερα "

ναι ρε συ, αυτό έφταιξε ή ότι μετά από 2 με Βαλέρια ήταν το εργαλείο ερεθισμένο? Γλώσσα
04 Μαΐου, 2015
Τι να πεις ! Ευγε νεαρε μου !! ....... Γερο-μύστηςΠροσκύνημα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2