Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 19 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Διάβασα διάφορα για το Γραφείο, το έψαξα και αποφάσισα. Το βασικό όμως ήταν οι φωτογραφίες. Αν έχει τέτοιο κορμί το μικρό θα είναι super σκέφτηκα. Η αγωνία μου κράτησε μέχρι να ανοίξει η πόρτα του ξενοδοχείου. Το μικρό (22 χρονών) ρωσιδάκι (από την Αγία Πετρούπολη και με αρμένικη καταγωγή) με υποδέχτηκε με άσπρα εσώρουχα που της πήγαιναν πάρα πολύ. Αλλά με τέτοιο σώμα ότι και να φόραγε καλό θα τανε. Γιατί μπορεί το πρόσωπο της Milena να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά ευχάριστο και φρέσκο, παιχνιδιάρικο θα το έλεγες, αλλά το σώμα της και, ιδίως, το πέτρινο κωλαράκι της είναι το κάτι άλλο. Πραγματικά μοντελέ σώμα. Με τα πολλά συν και τα λίγα πλην για κάποιους. Δηλαδή μικρό στήθος. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου αυτό, όταν το υπόλοιπο πακέτο, ποδάρες, λεία κοιλιά, κωλάρα, φοβερά πέλματα και νύχια ποδιών, είναι όπως ακριβώς πρέπει. Στα συν και τα μακριά μαύρα μαλλιά της. Στα του παιχνιδιού ενεργητική συμμετοχή με τα φτωχά αγγλικά της, καλή διάθεση, ωραίες ατάκες του στυλ ξέρω ότι είμαι πολύ sexy και να σημειωθεί εδώ ότι είναι χορεύτρια, όχι stripper, στην πατρίδα της. Οπότε το πακέτο περιλαμβάνει ευλυγισία και διάφορες στάσεις. Όρεξη να χεις και μπορείς να περάσεις πολύ πολύ όμορφα με τη μικρή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πίπα της δεν παίρνει βελτίωση ή ότι για κάποιους το πακέτο αυτό χωρίς κώλο είναι φτωχό. Και εδώ που τα λέμε είναι πραγματικά κρίμα κι άδικο να μην δοκιμάσει κανείς τέτοιο πίσω σύστημα.Αλλά φαίνεται ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα με 160 ευρώ. Οπότε προβλέπω ότι το Γραφείο αυτό με τέτοιες αφίξεις και αν βελτιώσει λίγο τις υπηρεσίες των κοριτσιών θα βάλει πολύ δύσκολα στον ανταγωνισμό.. ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί