Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 31 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση με τη Μάρτα πριν από περίπου 5-6 βδομάδες. Την είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό (χρόνια θα έλεγα), αλλά η απουσία πολλών κριτικών με απέτρεπε. Μου άρεσε πάντως αυτό που έβλεπα στις φώτος οπότε είπα να κάνω τη δοκιμή, διαβάζοντας και τις λίγες θετικές κριτικές που έχει τον τελευταίο κυρίως καιρό.

Η συνεννόηση εύκολη. Κανονίσαμε για το ίδιο απόγευμα στην Καλλιθέα για το Ρόζα που μας βολεύει και τους δύο. Ευγενική στο τηλέφωνο, καλά ελληνικά με λίγο έντονη ρωσική/σλάβικη προφορά (Ρωσίδα στην καταγωγή), εξήγησε το προγραμματάκι της, ελεύθερο στοματικό και σεξ στα 60 ευρώ και το ραντεβού κλείστηκε.

Η Μάρτα έφτασε με μία μικρή καθυστέρηση, έχοντας ήδη ενημερώσει ότι θα αργήσει επειδή το προηγούμενό της ραντεβού ήταν σε άλλη περιοχή, οπότε όλα καλά. Είπε μάλιστα ότι δεν κάνει μόνο Καλλιθέα αλλά και γενικότερα Νότια Προάστια ραντεβού και πολλές φορές πηγαίνει και Γλυφάδα.

Ανοίγω την πόρτα και αντικρίζω μία ψηλή γυναίκα, χαμογελαστή και εύθυμη. Ντύσιμο δε θυμάμαι αλλά δεν ήταν τίποτα WoW. Casual θα έλεγα. Ηλικία γύρω στα 45-47, ψηλή γυναίκα άνετα 1,75. Το πρόσωπο προδίδει την ηλικία καθώς είναι πιο σπασμένο από ότι αφήνουν οι (παλιές) φώτος που βάζει στις αγγελίες της και υπάρχουν κι εδώ να εννοηθεί. Δεν είναι άσχημη αλλά ούτε και όμορφη ή να έχει κάτι να σε τραβάει.

Σύντομη γνωριμία λοιπόν και βουρ για ντουζάκι η μαντάμ. Αυτό που είναι πολύ ωραίο πάνω της είναι το στήθος και τα πόδια. Βυζάρες αρκετά στητές (όχι μόνο για την ηλικία της, γενικότερα στητές), 3 άρια άνετα και λόγω ύψους μπουτάρες και πολύ μακριά πόδια, με αρκετά γεμάτο, όχι όμως χοντρό, κώλο. Το σώμα της σχεδόν άριστο για τα χρόνια της. Δεν παρατήρησα μεγάλη χαλάρωση, ούτε κοιλιές ούτε τίποτα, για αυτό και η υψηλή μου βαθμολογία σε αντίθεση με το πρόσωπο.

Το ραντεβού μας με τη Μάρτα κινήθηκε σε έναν γύρο καθώς εκείνη τη μέρα αργούσα πολύ να τελειώσω, οπότε από το να πιέσω τον ευατό μου για να πάω με το ζόρι σε δεύτερο γύρο, τράβηξα παραπάνω τον πρώτο. Η κοπέλα φιλιά δε δίνει και τα ψιλοαποφεύγει από ότι κατάλαβα (τουλάχιστον με εμένα) οπότε δεν τη ζόρισα με αυτό. Είναι αρκετά δεκτική σε χάδια και φιλιά στο σώμα και ανταποδίδει κι αυτή. Αρχικά την περιποιήθηκα εγώ με γλύψιμο που κράτησε αρκετή ώρα και φάνηκε να το απολαμβάνει συμμετέχοντας αρκετά. Μετά με ξάπλωσε πίσω για στοματικό από τη μεριά της. Μέτρια πίπα χωρίς δυστυχώς γλύψιμο της γύρω περιοχής και των @@ με έμφαση στο κεφαλάκι και μόνο.

Περάσαμε προφυλακτικό και αλλάξαμε αρκετές στάσεις δεδομένου ότι δεν τέλειωνα. Κλασσικό, με τη Μάρτα από πάνω, στα 4 και ξανά κλασσικό. Δεν έδειξε καμία βιασύνη να τελειώσω, ούτε χαλάστηκε που τράβηξε αρκετή ώρα το σεξ. Με άφησε να την πάρω όπως θέλω, με ό,τι ρυθμό θέλω και όσο δυνατά θέλω. Το αρνητικό της ήταν ότι σε μερικές στιγμές, κυρίως όταν την είχα στα 4, ήταν κάπως αλλού και δεν συμμετείχε ιδιαίτερα.

Όταν ήθελα να τελειώσω τον έβαλα ανάμεσα στις βυζάρες της και με λίγη πίπα και ισπανικό τέλειωσα σε λίγο από όλα. Στήθος, στόμα, πρόσωπο.

Μετά το ντουζάκι είχαν περάσει ήδη 50-55 λεπτά οπότε ξεκινήσαμε να ετοιμαζόμαστε για αναχώρηση. Το δωράκι της το πήρε στο τέλος και γενικά δεν υπήρξε καμία βιασύνη από μεριάς της να σηκωθέι να φύγει στα γρήγορα. Μιλήσαμε για διάφορα κι αφού μένει κι αυτή Καλλιθέα προσφέρθηκα να τη γυρίσω σπίτι. Στο αυτοκίνητο συνεχίσαμε την κουβεντούλα μας όπου και τη ρώτησα για τις αγγελίες που έβαζε παλιά και έγραφε ότι είχε δικό της χώρο. Μου είπε ότι πλέον άλλαξε πολυκατοικία και δεν φέρνει στο καινούριο της σπίτι κόσμο, μόνο σε ξενοδοχείο πηγαίνει και σε σπίτι αν σε γνωρίσει.

Συνοψίζοντας λοιπόν η Μάρτα δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή. Συμπαθητική στην εμφάνιση, αν εξαιρέσεις το πρόσωπο. Καλός χαρακτήρας και ευχάριστος που αν έχεις όρεξη μπορείς να πεις και δυο κουβέντες. Δε βιάζεται, καλούτσικη συμμετοχή (εκτός από μερικές διαλείψεις) και δεν παραπονιέται για τίποτα. Δε θα την ξανασυναντήσω όμως γιατί στην ηλικία της και στα χρήματά της υπάρχουν καλύτερες και σε υπηρεσίες και σε εμφάνιση. Ειδικά από τη στιγμή που ζητάει 60 κι όχι 50 χωρίς να κάνει και πρωκτικό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τα +10 αυτά ευρώ.

Γενικά λοιπόν η Μάρτα είναι για μία φορά και μετά από καιρό νομίζω θα ξεχάσω τελείως τη συνεύρεση μαζί της. Δεν ήταν κακή ξαναλέω, αλλά δεν είχε και τίποτα που θα θυμάμαι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα