Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η επιμονή μου και η υπομονή μου ανταμείφθηκε τα μάλα,επιτέλους κατάφερα να συναντήσω την Valeria!Το ραντεβού κλείστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων.Η Valeria έφτασε στην ώρα της,σχετικά με την εμφάνιση της,η κοπέλα είναι αντικειμενικά πανέμορφη,προσωπικά είναι το πιο όμορφο call girl που έχω γαμήσει!Ειδικότερα...Υπέροχο σώμα,ύψος περίπου 1.70(χωρίς τακούνια),στήθος 3ακι(φυσικό και στητό),κωλαράκι όνειρο και υπέροχη επιδερμίδα με καλοκαιρινό μαύρισμα!Τέλειο πρόσωπο με έντονα ζυγωματικά,πράσινα μάτια,σαρκώδη χείλη και μακριά ξανθά μαλλιά!Ακολούθησε *ένας δυνατός γύρος...Ξεκίνημα με απίστευτη πίπα,υγρή και βαθιά, συνεχίσαμε σε διάφορες στάσεις, καλή συμμετοχή και πάθος από πλευρά της, γλωσσόφιλα και πονηρές θανατηφόρες ματιές...Η αποθέωση ήρθε στο πισωκολλητό,όταν την σφυροκοπούσα στα τέσσερα!Εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός,εντυπωσιακή κοπέλα,καλό sex και ευχάριστη παρέα,με χαμηλό κόστος,ξεκάθαρα Value for money!Καλή Μεγαλοβδομάδα και καλή Ανάσταση σε όλους!

*Δεύτερος γύρος δεν υπήρχε για δικούς μου λόγους,αν και η κοπέλα προσφέρθηκε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα