Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
μετα από τις κριτικες των συναγωνιστων μου αποφασισα να κλεισω ένα ραντεβού με την δημητρα
η συννενοηση ευκολη με sms και συναντηση στο γνωστο ξενοδοχειο του μεταξουργείου,
εφτασε η κοπελα 5 λεπτα πριν την καθορισμενη ωρα
ανοιγμα πορτας και τσουπ νατη μπροστα μου με το χαμογελο στα χειλη και μου λεει γειασου μωρο μου θεσ να περασουμε καλα?
εννοείται τηε λεω εγω Ναι! και με αρχιζει στα γλωσσοφιλα με αυτά τα θαυμασια χειλη ,εχασα το φως μου κυριολεκτικα,
πριν προλάβω να πω κατι με σταματάει και μου λεει ολο σκερτσο ... πρωτα ντουσακι και φευγει για το ντουζ και εγω εχω μεινει,,,Χμμμ;
βγαινει από το ντους και ερχεται στο κρεβατι και αρχιζει παλι τα γλωσσοφιλα και τα χαδια και κατεβαινει σιγα σιγα και αρχιζει μια πιπα αργη και βασανιστικη με περιποιηση της ευρυτερησ περιοχησ και εκει εχουμε το πρωτο ατύχημα αλλα και τηννπρωτη εκπληξη,
την εχυσα μεσα στο στομα, τα δεχτηκε με αυτά τα εκφραστικα ματια γεματα ικανοποιηση και τα καταπιε στραγγιζοντας με και εχω μεινει αφωνος..Προσκύνημα
παω για ντουζακι και επιστρεφω , στο κρεβατι η διμιτρουλα με περιμενε με ανοικτα ποδια και ένα βλεμμα μεσα στην προκληση και μου λεει ολο ναζι .. θελω και εγω..
δεν μπορουσα να πω όχι και αρχισα να γλυφω αυτό το μοσχομυριστο μουνακι το οποιο μεσα στο 10 λεπτο εχει παραδοθεί στην ηδονή και με ελαφρουσ σπασμουσ τελειωσε,
στο αγωνα όμως ηταν άλλο πραγμα , όπως ηθελα , σε οποια σταση ηθελα αλλα η 2 εκπληξη ηρθε όταν την ειχα στα 4 και αφου της εκανα δακτυλοσκοπηση την οποια την δεχτηκε αδιαμαρτύρητα της λεω μπαινω?
και μου λεει σιγα σιγα γιατι είναι ακομα στενος αλλα ναι ελα..
εκει πλεον χαθηκε η μπαλα,,στενο και αγυμναστο ηταν όλα τα λεφτα και η 2 καταθεση δεν αργησε να ερθει στο κωλαρακι της , και δεν σταματησε να κουνιεται ωσπου να βγει και το τελευταιο ιχνος σπε... από μεσα μουΝαι!

καναμε το ντουζακι μας της εδωσα το δωρακι της και το εξτραδακι της, φιλιθηκαμε

ελπιζω να βοηθησα με την κριτικη μου και σας ευχομαι καλεσ μαχες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 01, 2015
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: