Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 10 10
Call-Girls
19246
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
για τους λατρεις του petit οτι πρεπει....προσωπο συμπαθητικο...σωμα λιγο αγυμναστο αλλα με στηθος και ρωγα καγκελο...και θεα στα 4 ειδικα οταν τον εχει στο στομα και βλεπεις ακομη την θεα απο τους καθρεφτες του δωματιου....yeppp γλοσσωφιλα χωρις ¨φειδω¨και σε συναγωνιζεται ποσες φορες ο καθενας απο τους δυο θα τελειωσει περισσοτερο...το ευχαριστιεται το sex απο την πρωτη στιγμη και στο δηλωνει εξάρχης...( ηρθα να fuck ) γιατι εκει στην Ρωσσια οι @@@@@@@2 πινουν τοσο πολυ vodka...οπου μετα δακτυλιασματα δεχεται παντου...την πηρα στο κρεβατι...στην καρεκλα....στα ορθια...στην ντουζιερα...και το μονο που μου ελεγε...fuck me...fuck me........... ειλικρινα τοσα τελειωματα επο cal girl δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου...μονο και που την φιλας...το γκομενακι ¨σταζει¨...εν τελει μια τιμια προταση στα χρηματα αυτα.........και κυριως το ζει και το χαιρεται αυτο που κανει...αυτο τουλαχιστον για εμενα λεει πολλα ....respect kisses Svetlana
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2015
Ρε φίλε, δεν είναι πολύ λίγα για τέτοιο μωρό;;;μήπως έχει κάποιο λάκκο η φάβα;;;
F
f458
18 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
φιλε μου .....αναφερω την φραση ¨τιμια προταση¨....αυτό λεει πολλα
docrx8
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2