Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.7 1 10
Call-Girls
6606
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ορμώμενος από τις φωτογραφίες της έκλεισα το ραντεβού με την Νικόλ σε κεντρικό ξενοδοχείο. Το ραντεβού ήταν μια μετριότητα...
Εμφανισιακά η Νικόλ εντυπωσιάζει. Οι φωτογραφίες την αποδίδουν με πιστότητα. Πανύψηλη, με εντυπωσιακά μακριά πόδια, κωλάρα από τις λίγες και ένα αδιανόητο 4αρι φυσικό βύζο. Πρόσωπο σέξυ αλλά μέχρι εκεί.
Τα καλά όμως σταματούν εδώ. Η Νικόλ είναι γνήσια ελλ(ε)ηνίδα. Θα σου πιάσει την κουβέντα, θα ροκανίσει το χρόνο (10 λεπτά έφαγε μόνο στο ντους!), θα σε ξεπετάξει και θα φύγει.
Η πίπα της κατατάσσεται άνετα στις χειρότερες που μου έχουν πάρει. Αερόπιπα κυριολεκτικά. Στο κυρίως μενού βελτιώνεται λίγο η κατάσταση, κυρίως διότι έχει καλά ανοίγματα. Ωστόσο έχει μηδενική συμμετοχή. Τέλος, σε θέματα συμπεριφοράς, ξέρει ότι είναι μουνάρα και αυτό το βγάζει διαρκώς έξω, πράγμα που για μένα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.
Δεν θα τη συνιστούσα παρά μόνο για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα δυνατό μουνί στη συλλογή τους, καθότι εμφανισιακά είναι τούμπανο. Τα χρήματα της δεν τα τίμησε σε καμία περίπτωση.
ΥΓ: το γραφείο πρέπει να κόψει την κακή συνήθεια να σε παίρνει τηλ μετά το ραντεβού για να μάθει πως πέρασες.
Εμφανισιακά η Νικόλ εντυπωσιάζει. Οι φωτογραφίες την αποδίδουν με πιστότητα. Πανύψηλη, με εντυπωσιακά μακριά πόδια, κωλάρα από τις λίγες και ένα αδιανόητο 4αρι φυσικό βύζο. Πρόσωπο σέξυ αλλά μέχρι εκεί.
Τα καλά όμως σταματούν εδώ. Η Νικόλ είναι γνήσια ελλ(ε)ηνίδα. Θα σου πιάσει την κουβέντα, θα ροκανίσει το χρόνο (10 λεπτά έφαγε μόνο στο ντους!), θα σε ξεπετάξει και θα φύγει.
Η πίπα της κατατάσσεται άνετα στις χειρότερες που μου έχουν πάρει. Αερόπιπα κυριολεκτικά. Στο κυρίως μενού βελτιώνεται λίγο η κατάσταση, κυρίως διότι έχει καλά ανοίγματα. Ωστόσο έχει μηδενική συμμετοχή. Τέλος, σε θέματα συμπεριφοράς, ξέρει ότι είναι μουνάρα και αυτό το βγάζει διαρκώς έξω, πράγμα που για μένα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.
Δεν θα τη συνιστούσα παρά μόνο για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα δυνατό μουνί στη συλλογή τους, καθότι εμφανισιακά είναι τούμπανο. Τα χρήματα της δεν τα τίμησε σε καμία περίπτωση.
ΥΓ: το γραφείο πρέπει να κόψει την κακή συνήθεια να σε παίρνει τηλ μετά το ραντεβού για να μάθει πως πέρασες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Υ.Γ. Τα μειονεκτήματά της που ανέφερες παραπάνω, τα είπες στο γραφείο, έτσι;
αλλα μολια με γλυτωσες απι πεταμενο 160
η γκομενα δεν ειναι και τοσο ωραια οσο ισχυριζεται ο φιλος , μιλαει ασταματητα ...κοινως μπαζακι...
ενα πουτσο προλαβα να της ριξω και μετα αρχισε να μου λεει πιπες για τον γκομενο της που ειναι 140 κιλα και βλεπουνε μαζι ταινιες και γελανε....τρελη μπαζολα μου επρηξε τα παπαρια.....μαυρο