Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 8 10
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Έχοντας κερδίσει κάποια καλά λεφτά στο στοίχημα, είπα να τα σκοτώσω στο αγαπημένο μου χόμπυ. Η αλήθεια είναι ότι η Άννα ή Μαρω δεν ήταν η 1η μου επιλογή και συνήθως αυτό είναι λάθος που το πληρώνεις ακριβά. Για την ακρίβεια ήταν η 4η επιλογή μου,αλλά καθώς ήθελα μεταμεσονύχτιο ραντεβού μονο αυτή ήταν διαθέσιμη.
Σφάλμα 1ο : Νομίζω η κάβλα είναι πολυ κακός σύμβουλος
Σφάλμα 2ο : Τα μεταμεσονύχτια ραντεβού συνήθως ειναι σούπα είτε γιατι είναι κουρασμένη η κοπέλα , είτε γιατί δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες την ώρα αυτή.

Πάμε στην δράση. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, ντυμένη σέξυ. Πρόστυχη καβλόφατσα, που γουστάρεις να την χύσεις. Ωραία μάτια.
Στο σώμα όμως τα χαλάμε. Πολύ μέτριο σώμα,μαυρισμένο άσχημα. με ψιλο πεσμένο μικρο στήθος, χαλαρό κώλο, γενικώς μετριότητα. ΚΟντουλα.
Στην συμπεριφορά απορώ , δεν βγάζει κάτι καβλιάρικο, δεν νομίζω ότι βαριόταν, γιατι ήταν φιλική και πρόσχαρη, απλά δεν το έχει. Πως είναι πορνοστάρ τώρα...απορίας άξιο...
Εντυπωσιακά μέτρια πίπα. Τουλάχιστον σε μένα, ήταν παρα πολυ βαρετή και απειρη πιπα. Με λίγη κατευθυνση βελτιώθηκε ,αλλά τίποτα σπουδαίο. ΠΟλυ χέρι, πολυ δόντι πολυ άγαρμπη.
Βαρετο και το σεξ, με τα μαυρα στιγματα στην πλάτη και τα μαυρισμένα βυζάκια να ειναι καπως απωθητικα.
Για ποιον λόγο να παρεις την συγκεκριμένη?? Οχι φυσικά γιατι ειναι πορνοστάρ! Αλλά μονο για έναν λόγο
Γιατι τα καταπίνει ΄όπως στις τσόντες ! Ανοίγει το στομα, τα παίρνει στην γλώσσα, στα δείχνει και μετά τα πίνει κάνοντας χαρακτιριστικούς ήχους! Στο ζητάει να τα πιεί και το κάνει με κέφι!
Τώρα αξίζει να δώσει κάποιος 180 ++ € μόνο για κάτι τέτοιο?? ΟΧΙ φυσικά !
Απλά το αναφέρω γιατί ήταν η μόνη θετική νότα στην συνάντηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Ανώτατος