Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 49 10
Call-Girls 96565
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η συνάντηση αρχές εβδομάδας σε ξενοδοχείο κέντρου που βόλευε και τους δύο. Η περιγραφή της κοπέλας όπως ακριβώς περιγράφουν οι προηγούμενοι, μικροκαμωμένη με μικρό στήθος που φυσικά αρέσει σε αυτούς που προτιμούν petit καταστάσεις. Περι ορέξεως....... Εκείνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι οτι απο οτι μου είπε εχει προεργασία απο το Χ-bar. Προσωπικα σε εμένα ταίριαξε η χημεία και πέρασα καλά. Προσπαθεί να ευχαριστήσει και το δείχνει. Η πίπα με αρκετά φτυσίματα και περιποίηση όλης της περιοχής. Το κοριτσάκι καθαρότατο, τιμήθηκε δεοντως και απο οτι εδειξε του άρεσε η περιποίηση που της έκανα.Στα του σεξ αλλαγή στασεων απως ζήτησα με όρεξη. Τεέιωμα μέσα της... δεν επειχήρησα CIM γιατι ετσι εξελιχτηκε η φαση, δεν ξέρω αν δέχεται. Πάντως απο το τηλέφωνο πριν την συνάντηση το κορίτσι εξηγεί τι προσφέρει οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται καλό είναι να ρωτήσει.... Επίσης θα ήθελα να πω οτι δεν προσπαθέι να σου φαει χρόνο... Στα της ενδυμασίας έρχεται απλά και καθημερινά ντυμένη αλλα κάποιους συμπεριλαμβανομένου και εμένα, με φτιάχνει αυτό .. είναι σαν να πηγαίνω με το κορίτσι της γειτονιάς μου. Ευχαριστος και καλος χαρακτηρας.... Αυτά ... να περνάμε καλά.....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2015
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί