Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 11 10
Call-Girls
17901
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εχουμε και λέμε
Ημερομηνία βάζω σημερινή αλλά η συνάντηση είναι κάποιες μέρες πιο πρίν..
Ξεκίνησα για να κλείσω ραντεβού για την Sonya του γραφείου αυτού και τελικά μετά απο 2 μέρες που δεν
την βρήκα η κοπελιά στο τήλ ( καλα ρε δεν γραφεί κανείς κριτικές??? ) μου πρότεινε την Monika
Λέω ναί ( με μεγάλο ερωτηματικό. Γιατί αμα σου κάτσει κάτι στο κεφάλι και τελικά καταλήξεις αλλού τρώγεσαι με τα ρούχα σου...)
Κλείνουμε λοιπόν το ραντεβού στο γνωστό μου μέρος ( με έχει μάθει και εκείνος ο τύπος που κάθεται στο εργοτάξιο απέναντι..χαχαχα)
Το γραφείο για μια ακόμη φορά τυπικότατο και με 5 λεπτά καθυστέρηση χτυπάει η πόρτα
Ανοίγω και 1η εντύπωση θετικότατη !!!
Απίστευτα μάτια με τεράστιο χαμόγελο χαιρετισμός στα αγγλικά γλωσόφιλλό κατευθείαν
Χαμογελάω και εγω κλασικά με εκείνο το βλαμένο ύφος όπως πάντα και περνάει στο δωμάτιο
Λίγο μπίρι μπίρι σε πολύ καλή διάθεση και βλέπεις μπροστά εναν ευγενικό άνθρωπο...
Μέχρι που σηκώνεται και φεύγει σφεντόνα στο μπάνιο
Βγαίνει με μαύρες κάλτσες μαύρο τακούνι μαύρο σουτιέν και με ενα καυλιάρικο βλέμα φωτιά σκέτη
Προσπαθεί να με πετάξει στο κρεβάτι ( εδω έπεσε πολύ γέλιο ) δεν τα κατάφερε και μου λέει "seat or no blowjob"
Σε περίπου 2 sec και είχα κάτσει και είχα βγάλει παντελόνι-μποξεράκι !!!
Εκεί πέφτει κάτω απο το γέλιο και πρέπει να μας άκουσαν μέχρι το ωνάσειο σίγουρα !!!!
Σοβαρεύεται λοιπόν και καβαλάει πάνω μου με φιλιά και χάδια και ξεκινάει το τσιμπούκι.
Ρε πούστη μου αυτες οι γαμημένες οι ρωσίδες πρέπει να το κάνουν στο σχολείο μάθημα αυτό το πράμα...
Πότε αργά
πότε γρήγορά
πότε χέρι
πότε όλο μέσα ( και gagging το μωρό )
εαν δεν την σταμάτούσα εκεί θα έχυνα..μέσα σε 5 λεπτά...λέμε βγάζει πολύ καύλα το κορίτσι
Την γυρνάω τούμπα στο κρεβάτι ξεκινάω εγώ την περιποίηση και βρίσκω και το κουμπάκι της ( κατα τύχη...μήν φανταστείς..)
ε ρε γλέντια σου λέω κοκκίνησε πρασίνήσε και μην σταματας στα αγγλικά και κάτι μαλάκίες άλλες στα ρώσικα davai davai έλεγα εγω...
Αφού σταματάω το γλυψιμο βάζω καπότα και μπαίνω..τόσο υγρό μουνί καιρό είχα να δώ...ξεκινάω και σε πολύ πολύ λίγο ήρθε το τέλος...
Γέλαγα με τον εαυτό μου γιατί τόσο γρήγορα να χύσω και μάλιστα με σκούφο σπανιότατα..
εκείνη δεν γέλαγε καθόλου όμως..με κοίταγε με ένα βλέμμα πολύ περίεργο
σαν να μου έλεγε "γιατι ρε πούστ! ?? "
Βγάζει εναν αναστεναγμό και σηκώνεται πάει στο μπάνιο πλένεται
Αραχτός εγώ στο κρεβάτι με τσιγάρρο στο στόμα έρχεται δίπλα μου το μωράκι
Πάω να πιάσω την κουβέντα να πω κανα 2 κουβέντες και εκεί αυτή να με κοιτάει επίμονα
Λέω ρε πούστη είναι pshyco??
Και γυρνάει και τι μου λέει ??? " Are you finished with your smoke? "
Λέω ναι...
Σηκώνεται με γυρνάει μπρούμυτα και ξεκινάει ενα πολύ αργό και γαμάτο μασάζ..ε δεν θέλω και πολλά και ξανα σηκώνεται η περηφάνια μου
Γυρίζω και ενώ περιμένω πάλι να τον βάλει στο στόμα μου βάζει προφυλακτικό κατευθείαν!!!!
-"μα??"
-"later..FUCK ME NOW "" !!!!!!
Ωπα μάγκα μου το λυσσασμένο !!!
Το βάζει μέσα το μουνί, ακόμα μουσκεμα !!!!!
Ξεκινάει να αναιβοκατεβαίνει με δύναμη και οσο πήγαινε σκλήραινα ακόμα πιο πολυ
Και όσο σκλήραινα εγω τόσο τρελαινότανε αυτή...
Γυρνάει σε reverse cow και δίνει δύναμη με τρελό ρυθμό και κάτι κραυγούλες και ανάσες όλο καύλα
Της πιάνω και την κωλάρα και γλυστράω και ενα δάχτυλο στον κώλο της και ήταν σαν να μπαίνει η άνοιξη στην κυριολεξία !!!!
την σταματάω την γυρνάω στα 4 ( απίστευτο στήσιμο το κοντοπούτανο ) και να μου λέει "fuck me!!! "
ξεκινάω και εγώ με δύναμη και ρυθμό μέχρι που πλησιάζει το τέλος
Το παίρνει χαμπάρι τραβιέται τον παίρνει στο στόμα και τον αποστράγκιξε μέχρι τελευταίας σταγόνας...
Εγω έχω κάτσει αποχαυνωμένος και την κοιτάω που με κοιτάει με τα τεράστια μπλέ μάτια της
ακούω το "γκλούπ" και μου σκάει ένα τρελό, μα τρελό χαμόγελο
Σηκώνεται με φιλάει στο μάγουλο και φεύγει μέσα στην καύλα για το μπάνιο...
Κάθομαι και εγώ όρθιος στο κρεβάτι πάνω και, τι άλλο, γελάω μόνος μου...
Βγαίνει και μου χαμογελάει και αυτή.
Με ρωτάει γιατί γελάω και της λέω " τιποτα κάτι δικα μου( όντως κάτι δικό μου..)"
Και εκείνη την στιγμή κοιτάω το κινητό μου
Ω ρε πούστη μου είχε περάσει 1 ώρα
Της το λέω πετάγεται σαν ελατήριο πάνω και ξεκινάει να ντύνεται
Παίρνω τηλ στο γρφείο και ρωτάω για επιμύκηνση του ραντεβού και τρώω άκυρο...
Με χαιρετάει με ένα φιλί στο στόμα όλο πάθος και φεύγει έτσι αεράτη...
Σύνοψίς :
1) Το κορίτσι είναι κοντό γύρω στο 160cm
2) Εχει ΦΟΒΕΡΑ ΜΑΤΙΑ και απίστευτο χαμόγελο.
3) Μεγάλο στήθος αλλά κάπως πεσμένο
4) Κωλάρα ( θα την τιμήσω την επόμενη φορά 100% )
5) Η συμπεριφορά της άψογη καθόλη την διάρκεια των 60 λεπτών
6) Η ηλικία της περίπου στο 27-28
7) Το γραφείο για μια ακόμη πάρα πολύ καλό ( δεν ενόχλησε στο 60λεπτο )
8) Σπάω τον κανόνα μου για μια συνάντηση με την κάθε κοπέλα. Θελω να την πάρω απο τον κώλο και να είναι απο πάνω !!! ΤΕΛΟΣ !!!! ( αυτό είναι το κάτι δικό μου που σκεφτόμουν )
9) Αγγλικά σε ικανοποίητικά επίπεδα ( όχι οτι είπαμε και πολλές κουβεντες δηλαδή )
10 ) Θα της πρότεινα να χάσει 3-4 κιλά το πολύ και να πάει gym. Εαν αυτό το κορμί σφίξει, εγω προσωπικά θα κοψω το άθλημα..αλήθεια δεν με παίρνει οικονομικα
11) Το πρόφωπό της έχει μια περίεργη ομορφιά. Οχι μοντελέ..προστυχάντζα όταν θέλει και baby face στο νορμάλ της..
12 ) Για τα μάτια σας είπα?????
Καλά να περνάμε !!!!
Υ.Γ. Ρε σεις γράφτε κριτικές.
Αλλες δεν προλαβαίνουν να κλείσουν τα πόδια τους και εδώ άκρα του τάφου σιωπή...
Ημερομηνία βάζω σημερινή αλλά η συνάντηση είναι κάποιες μέρες πιο πρίν..
Ξεκίνησα για να κλείσω ραντεβού για την Sonya του γραφείου αυτού και τελικά μετά απο 2 μέρες που δεν
την βρήκα η κοπελιά στο τήλ ( καλα ρε δεν γραφεί κανείς κριτικές??? ) μου πρότεινε την Monika
Λέω ναί ( με μεγάλο ερωτηματικό. Γιατί αμα σου κάτσει κάτι στο κεφάλι και τελικά καταλήξεις αλλού τρώγεσαι με τα ρούχα σου...)
Κλείνουμε λοιπόν το ραντεβού στο γνωστό μου μέρος ( με έχει μάθει και εκείνος ο τύπος που κάθεται στο εργοτάξιο απέναντι..χαχαχα)
Το γραφείο για μια ακόμη φορά τυπικότατο και με 5 λεπτά καθυστέρηση χτυπάει η πόρτα
Ανοίγω και 1η εντύπωση θετικότατη !!!
Απίστευτα μάτια με τεράστιο χαμόγελο χαιρετισμός στα αγγλικά γλωσόφιλλό κατευθείαν
Χαμογελάω και εγω κλασικά με εκείνο το βλαμένο ύφος όπως πάντα και περνάει στο δωμάτιο
Λίγο μπίρι μπίρι σε πολύ καλή διάθεση και βλέπεις μπροστά εναν ευγενικό άνθρωπο...
Μέχρι που σηκώνεται και φεύγει σφεντόνα στο μπάνιο
Βγαίνει με μαύρες κάλτσες μαύρο τακούνι μαύρο σουτιέν και με ενα καυλιάρικο βλέμα φωτιά σκέτη
Προσπαθεί να με πετάξει στο κρεβάτι ( εδω έπεσε πολύ γέλιο ) δεν τα κατάφερε και μου λέει "seat or no blowjob"
Σε περίπου 2 sec και είχα κάτσει και είχα βγάλει παντελόνι-μποξεράκι !!!
Εκεί πέφτει κάτω απο το γέλιο και πρέπει να μας άκουσαν μέχρι το ωνάσειο σίγουρα !!!!
Σοβαρεύεται λοιπόν και καβαλάει πάνω μου με φιλιά και χάδια και ξεκινάει το τσιμπούκι.
Ρε πούστη μου αυτες οι γαμημένες οι ρωσίδες πρέπει να το κάνουν στο σχολείο μάθημα αυτό το πράμα...
Πότε αργά
πότε γρήγορά
πότε χέρι
πότε όλο μέσα ( και gagging το μωρό )
εαν δεν την σταμάτούσα εκεί θα έχυνα..μέσα σε 5 λεπτά...λέμε βγάζει πολύ καύλα το κορίτσι
Την γυρνάω τούμπα στο κρεβάτι ξεκινάω εγώ την περιποίηση και βρίσκω και το κουμπάκι της ( κατα τύχη...μήν φανταστείς..)
ε ρε γλέντια σου λέω κοκκίνησε πρασίνήσε και μην σταματας στα αγγλικά και κάτι μαλάκίες άλλες στα ρώσικα davai davai έλεγα εγω...
Αφού σταματάω το γλυψιμο βάζω καπότα και μπαίνω..τόσο υγρό μουνί καιρό είχα να δώ...ξεκινάω και σε πολύ πολύ λίγο ήρθε το τέλος...
Γέλαγα με τον εαυτό μου γιατί τόσο γρήγορα να χύσω και μάλιστα με σκούφο σπανιότατα..
εκείνη δεν γέλαγε καθόλου όμως..με κοίταγε με ένα βλέμμα πολύ περίεργο
σαν να μου έλεγε "γιατι ρε πούστ! ?? "
Βγάζει εναν αναστεναγμό και σηκώνεται πάει στο μπάνιο πλένεται
Αραχτός εγώ στο κρεβάτι με τσιγάρρο στο στόμα έρχεται δίπλα μου το μωράκι
Πάω να πιάσω την κουβέντα να πω κανα 2 κουβέντες και εκεί αυτή να με κοιτάει επίμονα
Λέω ρε πούστη είναι pshyco??
Και γυρνάει και τι μου λέει ??? " Are you finished with your smoke? "
Λέω ναι...
Σηκώνεται με γυρνάει μπρούμυτα και ξεκινάει ενα πολύ αργό και γαμάτο μασάζ..ε δεν θέλω και πολλά και ξανα σηκώνεται η περηφάνια μου
Γυρίζω και ενώ περιμένω πάλι να τον βάλει στο στόμα μου βάζει προφυλακτικό κατευθείαν!!!!
-"μα??"
-"later..FUCK ME NOW "" !!!!!!
Ωπα μάγκα μου το λυσσασμένο !!!
Το βάζει μέσα το μουνί, ακόμα μουσκεμα !!!!!
Ξεκινάει να αναιβοκατεβαίνει με δύναμη και οσο πήγαινε σκλήραινα ακόμα πιο πολυ
Και όσο σκλήραινα εγω τόσο τρελαινότανε αυτή...
Γυρνάει σε reverse cow και δίνει δύναμη με τρελό ρυθμό και κάτι κραυγούλες και ανάσες όλο καύλα
Της πιάνω και την κωλάρα και γλυστράω και ενα δάχτυλο στον κώλο της και ήταν σαν να μπαίνει η άνοιξη στην κυριολεξία !!!!
την σταματάω την γυρνάω στα 4 ( απίστευτο στήσιμο το κοντοπούτανο ) και να μου λέει "fuck me!!! "
ξεκινάω και εγώ με δύναμη και ρυθμό μέχρι που πλησιάζει το τέλος
Το παίρνει χαμπάρι τραβιέται τον παίρνει στο στόμα και τον αποστράγκιξε μέχρι τελευταίας σταγόνας...
Εγω έχω κάτσει αποχαυνωμένος και την κοιτάω που με κοιτάει με τα τεράστια μπλέ μάτια της
ακούω το "γκλούπ" και μου σκάει ένα τρελό, μα τρελό χαμόγελο
Σηκώνεται με φιλάει στο μάγουλο και φεύγει μέσα στην καύλα για το μπάνιο...
Κάθομαι και εγώ όρθιος στο κρεβάτι πάνω και, τι άλλο, γελάω μόνος μου...
Βγαίνει και μου χαμογελάει και αυτή.
Με ρωτάει γιατί γελάω και της λέω " τιποτα κάτι δικα μου( όντως κάτι δικό μου..)"
Και εκείνη την στιγμή κοιτάω το κινητό μου
Ω ρε πούστη μου είχε περάσει 1 ώρα
Της το λέω πετάγεται σαν ελατήριο πάνω και ξεκινάει να ντύνεται
Παίρνω τηλ στο γρφείο και ρωτάω για επιμύκηνση του ραντεβού και τρώω άκυρο...
Με χαιρετάει με ένα φιλί στο στόμα όλο πάθος και φεύγει έτσι αεράτη...
Σύνοψίς :
1) Το κορίτσι είναι κοντό γύρω στο 160cm
2) Εχει ΦΟΒΕΡΑ ΜΑΤΙΑ και απίστευτο χαμόγελο.
3) Μεγάλο στήθος αλλά κάπως πεσμένο
4) Κωλάρα ( θα την τιμήσω την επόμενη φορά 100% )
5) Η συμπεριφορά της άψογη καθόλη την διάρκεια των 60 λεπτών
6) Η ηλικία της περίπου στο 27-28
7) Το γραφείο για μια ακόμη πάρα πολύ καλό ( δεν ενόχλησε στο 60λεπτο )
8) Σπάω τον κανόνα μου για μια συνάντηση με την κάθε κοπέλα. Θελω να την πάρω απο τον κώλο και να είναι απο πάνω !!! ΤΕΛΟΣ !!!! ( αυτό είναι το κάτι δικό μου που σκεφτόμουν )
9) Αγγλικά σε ικανοποίητικά επίπεδα ( όχι οτι είπαμε και πολλές κουβεντες δηλαδή )
10 ) Θα της πρότεινα να χάσει 3-4 κιλά το πολύ και να πάει gym. Εαν αυτό το κορμί σφίξει, εγω προσωπικά θα κοψω το άθλημα..αλήθεια δεν με παίρνει οικονομικα
11) Το πρόφωπό της έχει μια περίεργη ομορφιά. Οχι μοντελέ..προστυχάντζα όταν θέλει και baby face στο νορμάλ της..
12 ) Για τα μάτια σας είπα?????
Καλά να περνάμε !!!!
Υ.Γ. Ρε σεις γράφτε κριτικές.
Αλλες δεν προλαβαίνουν να κλείσουν τα πόδια τους και εδώ άκρα του τάφου σιωπή...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί