Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 100 10
Call-Girls 115198
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η συνάντηση έγινε στο γνωστό hotel της καλλιθέας, όπου η συνεννόηση ήταν γρήγορη και εύκολη με την φίλη της αντελινα που σηκώνει το τηλ. γιατί ίδια δεν μιλάει ελληνικά . η αντελινα ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα και μετά τις πρώτες στιγμές μάλλον αμηχανίας και μάλλον από μέρους μου ολα πήραν ευχάριστα τον δρόμο τούς! είναι αρκετά όμορφη κοπέλα με πολύ ωραίο χαμόγελο και βγάζοντας τα ρούχα της δεν βλέπει τούς κοιλιακού που έχει αναρτήσει σε κάποιες φωτογραφίες ή την τρελή γραμμωση αλλά είναι πολύ καλή σε γενικές γραμμές και γίνετε ακόμα καλύτερη έως και τέλεια οταν στείλει το κορμί της διάφορες στάσεις που παίρνει! ο κώλος της είναι πολύ καλός μιας και εμένα είναι η αδυναμία μου στις γυναίκες και τον στείλει το και τον κουνάει Ωραία! Η πίπα της είναι πολύ καλή και τεχνική και θα έλεγα ότι ήταν η καλύτερη που μου έχουν πάρει αν δεν ηξερα την νούμερο ένα πίπα της τζέσικα από Σ40-42... δύο γύρους αρκετά καλούς και με έντονο σσφυροκόπημα και με την κουβεντούλα μας για διάφορα θέματα στο ενδιάμεσο. γενικά πολύ ευχάριστη χαμογελαστή και πρόθυμη! τα λεφτά σου δεν τα κλαις σίγουρα και προσωπικα θα την ξανασυναντήσω σύντομα! αυτα από εμένα εύχομαι η κριτική μου να σας βοηθήσει!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2015
καλησπερα φιλε.ηθελα να σε ρωτησω που μπορω να βρω καποιο τηλεφωνο της Adelina!
27 Φεβρουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλημερα κ σε σενα! αν κοιταξεις στο προφιλ της 'η στο φορουμ εκει που γραφουν για αυτη θα το βρεις! οκ?
M
maba
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2