Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 100 10
Call-Girls 115198
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η κοπέλα είναι από τα λίγα στανταράκια μου. Έχουν γραφτεί αρκετά από προηγούμενους και μπορώ να πω πως σίγουρα αν της φερθείς σωστά και βρεις τα κουμπιά της θα μπορέσει να σου δώσει και τα αναμενώμενα και με το παραπάνω. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέριες της συνάντησης μιας και δεν θέλω να κουράσω κανένα όπως ίσως έχω κάνει στο παρελθόν και πέσαν να με φάνε. Ήρθε στην ώρα της και με ένα πολύ σέξυ φόρεμα και καυλωτικά γυαλάκια μπήκε στο δωμάτιο και με χαιρέτησε με ένα θερμό φιλί. Αφού κάναμε τα ντουζάκια μας έβαλε μουσικούλα χαλαραωτική / αισθησιακή από το τάμπλετ και άρχισε τα κόλπα της πάνω στο πέος μου. Το τσιμπούκι το κατέχει αρκετά καλά αλλά δεν μπορώ να πω πως είναι και από τα καλύτερα που μου έχουν πάρει. Στο σεξ τα δίνει όλα και πιο πολύ γουστάρει όταν την πηδάνε από τον κώλο με τον δονητή/φίλο της να ερεθίζει την κλειτορίδα της. Σε γενικές γραμμές αντέχει το σφυροκώπημα και δεν κουράζεται. Την δεύτερη φορά δεν μπορούσα να τελειώσω μέσα στα χρονικά περιθώρια με τίποτα αλλά εκείνη είχε βάλει κάτω το κεφάλι και μου έπαιρνε πίπα μέχρι αύριο δίχως όμως να φτάσω στο αποτέλσμα που τόσο πολύ ζητούσε και εκείνη. Την έχω πάρει αρκετές φορές με και δίχως πρωκτικό και πιστεύω πως είναι από τις λίγες που αξίζουν τα λεφτά τους κι ας είναι λίγο πιο αλμυρή η τιμή από τον ανταγωνιστμό. Στα αρνητικά θα έβαζα την πάρλα που την πιάνει καμιά φορά που αν δεν την σταματήσεις τότε το έχεις χάσει το μισαωράκι χωρίς να το καταλάβεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα