Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Φοβερη συναντηση!
Πολύ καλο κορμι με εξαιρετικό σημείο της τον απίστευτο κολο της, τελος!!!
Εξαιρετική πίπα, υγρη, με καλο ρυθμό.
Στο σεξ - δυναμιτης σε ολες τις στασεις με καλύτερη το reverse cow girl, που το ζητουσε επιτακτικά.
Ηρθε καβλωμενη στα μεγιστα χωρις καν ν αρχισω να την αγγιζω και τελειωσε 2-3 φορες φωναζοντας κατι στα ρωσσικα...
Περισσότερη πρωτοβουλια ειχε εκεινη παρα εγω, πέρασα πολυ καλα ! Ενα υγρο τρενο με πατησε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
31
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2015
Ultramarine αν θες στείλε το κιν της Μαρινας σε pm.
09 Φεβρουαρίου, 2015
Τ θελες και τ παθες. Εμείς προειδοποιήσαμε
09 Φεβρουαρίου, 2015
ειλικρινα πιστευεις βρε συναγωνιστη μας οτι ερχονται οι βιζιτες καβ...μενες και τελειωνουν μαζι μας? ΕΛΕΟΣ......
(Updated: 17 Φεβρουαρίου, 2015) 10 Φεβρουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συγνωμη,αλλα ασχετα αν τελιωνει ή οχι,
τα σπαει στο γ@μησι.....
16 Φεβρουαρίου, 2015

Φιλε μου, ειναι η μοναδικη βιζιτου που το ειδα με τα ματια μου και ειδα τα μπουτια της να τρεμουν αρκετη ωρα, ξερεις ψηλα προς τον κορμο... Εκτος του οτι με γεμισε υγρα 2 φορες.... Οπως το λες ειναι θεωρητικα οτι δεν θα περιμενες να τελειωνουν και ναρχονται καβλωμενες αλλα η συγκεκριμενη και αυτη τη φορα ηρθε πυρκαβλη. Ετυχε? Τι να πω? Της αρεσα? Ειχε καιρο να το κανει? Ειλικρινα κι εγω εμεινα εκπληκτος και γι αυτο και ο τιτλος της κριτικης. Εμεπιρος ανθρωπος ειμαι και δεν παραμυθιαζομαι παντως ουτε εχω λογο να πω κατι για εντυπωσεις... Νομιζω οτι το ΕΛΕΟΣ ειναι ακυρο στο σψολιο σου.
16 Φεβρουαρίου, 2015

Ειλικρινα συναγωνιστη δεν εχω καμια προθεση να σε κρινω η να πω οτι δεν εισαι εμπειρος.Απο την αλλη ομως εχω μιλησει μαζι της και μου εχει πει οτι οι περισσοτεροι απο εμας ειναι αφελεις που μπερδευουν τα κατουρα της, και οτι νομιζουνε οτι την ..στελνουν αδιαβαστη!Δυστυχως ειναι μεγαλο κοματι της δουλειας της το καλο θεατρο,οπως αλλως τε και για τις υπολοιπες.Σημασια εχει που περασες καλα, κι ελπιζω να μην σου χαλασα την μαγεια..
16 Φεβρουαρίου, 2015

καμια μαγεια φιλε, με περιεργεια κι εγω τα λεω οσα βιωσα... τα κατουρα ηταν το πρωτο που σκεφτηκα αλλα μυριζουν συνηθως και αυτα δεν ηταν... καποιος αλλος με την κυρια αυτή?
18 Φεβρουαρίου, 2015
Μπορεί να δώσει κάποιος το τηλέφωνο της κυρίας?
27 Μαρτίου, 2015

Παιδάκια αυτό λέγεται γυναικεία εκσπερμάτωση (squirting).Φυσικά καμία σχέση με ούρα. η πηγή των υγρών της θηλυκής εκσπερμάτωσης εντοπίζεται σε κάποιους μικροσκοπικούς αδένες που ονομάζονται "αδένες του Skene", οι οποίοι βρίσκονται εκατέρωθεν της ουρήθρας, αλλά δεν τροφοδοτούνται από την ουροδόχο κύστη, ούτε επικοινωνούν μ' αυτήν.Όπως είναι γνωστό το σημείο G εντοπίστηκε το 1950 από τον Ernest Grafenberg και πρόκειται για την περιοχή εκείνη που που βρίσκεται στα τοιχώματα του γυναικείου κόλπου. Η διέγερση του σημείου αυτού, μπορεί να προκαλέσει έναν εντονότατο οργασμό και ίσως να πυροδοτεί τη γυναικεία εκσπερμάτωση. Για τον λόγο ότι με την συγκεκριμένη έχω πάει, είναι σίγουρο 'ότι δεν προσποιείται.Το ανάποδο cowgirl βοηθά -ανάλογα το μέγεθος και την κλίση-να ερεθίσει το σημείο G.
27 Μαρτίου, 2015

Άμα δεν το κατέχεις .. τι μιλάς;Γερο-μύστης
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2