Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μιάς και δεν είμαι ούτε μόνιμος κάτοικος ή συχνός επισκέπτης της πρωτεύουσας, κάθε συναντησή μου είναι , έτσι λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του site για τα σχόλια της πληροφορίες και τις κριτικές, έψαξα λοιπόν και κατέληξα εδώ.
Επικοινωνία εύκολη από την προηγούμενη μέρα, μου είπε η ίδια ότι θα μιλήσουμε την ίδια με το ραντεβού μέρα, καθυστέρηση στο ταξίδι και τελικά αργά το απόγευμα κλείνουμε την συνάντηση για το ξενοδοχείο μου για αργότερα το βράδυ.Αφου πήγα και πήρα δωμάτιο έστειλα sms με το δωμάτιο, καθυστέρησε πάνω από μισι ώρα αλλά όπως μου είπε ήταν πρώτη φορά που ερχόταν στο ξενοδοχείο καθότι δεν είναι ημιδιαμονής και εκτός κέντρου... ενώ είχα ψιλοστραβώσει αμέσως βγάζοντας το γουνάκι που φορούσε με χούφτωσε και λέει, για να δούμε τι μου έφερες?
Πίπα με τα από όλα της, υγρή , βαθειά, με περιποίηση της γύρω περιοχής, σεξ σε πολλές στάσεις, όλες με δική της πρωτοβουλίες αφού με ρώταγε και έπαιρνε το οκ απο μένα, τελείωμα και ψιλοκούβεντο, της ζήτησα squirt αλλά μου είπε οτι δεν είναι ρομπότ, μάλλον επειδή ήταν αργά και είχαν προηγηθεί και άλλα ραντεβού, κουβεντούλα για ταξίδια night life, και βουρ για round 2, πιο πολυ περιποίηση τώρα σεξ πισοκολητό όπου λειγουρεύτικα μάταια την πίσω τρυπούλα, και τελείωμα στο πρόσωπο με την γλώσσα έξω...
Ανακαιφαλαίωση, έβαλα την μαξιμουμ βαθμολογία που μου επιτρέπει το σύστημα εκτός από το πρόσωπο γιατί μου ήρθε χωρίς μακιγιάζ και ελαφρώς απεριποίητο μαλί, βέβαια ήταν και αργά, την επόμενη φορά, γιατί σίγουρα θα ξαναπάρω, θα φροντίσω να είναι νωρίς νωρίς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 15, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
MASTORAS
Μέλος
Εγγραφή:
17 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
169
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2015
Ξέχασα να αναφέρω ότι η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και μυρωδάτη, τόσο πρίν και κατα την διάρκεια της συνάντησης...
28 Ιανουαρίου, 2015
Μιά χαρά τα'γραψες Bill !
Απλά προτετοιμάσου τώρα για κάτι 'γραφικούς' τύπους που θα στη πέσουν επειδή τόλμησες να προσθέσεις άλλη μία καλή κριτική στο τίμιο Μαρινάκι ! (και βέβαια γράφτους εκεί που δεν πιάνει μελάνι Γαμήσου)
28 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Επειδη θα κατέβω Αθήνα την άλλη εβδομάδα θα μπορούσα να έχω το τηλ της Μαρίνας? Γιατί απο τις κτιτικές της φαίνεται πολύ σωστή.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3