Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 1 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ενδεικτική ημερομηνία συνάντησης με την συγκεκριμένη τσούρκα του γραφείου που ενώ είχα βάλει στο μάτι την Μαρίνα ξαφνικά κάτι μέσα μου μου είπε να διαλέξω κάτι πιο πρόστυχο (τουλάχιστον έτσι όπως φαινόταν στις φωτογραφίες). Η συνενόηση με το γραφείο έγινε πανεύκολα και κλείστηκε το ραντεβουδάκι σε ξενοδοχείο της προτίμησης μου. Η κοπελα ήρθε στην ώρα της αλλά αυτό που αντίκρισα ήταν εντελώς εκτός των προσδοκιών μου και στα όρια να θέλω να διώξω την κοπέλα. Την λυπήθηκα όμως και γενικά ήθελα να δω αν μπορεί να σώσει την παρτίδα στο κρεβάτι. Είναι γύρω στο 1.65 με 1.70 (δεν τα πάω πολύ καλά στα ύψη) με γαλάζια ματάκια αλλά από κορμί πολύ χαλαρό, με εμφανές μπυροκοίλι και γενικά καμία σχέση με τα δικά μου γούστα. Έχει πέσει φοτοσοπ από το γραφείο και το πρόσωπο της ήταν κάπως περίεργα δυσανάλογο με το κορμί της. Γενικά πιστεύω πως σε δέλα βρίσκεις καλύτερες περιπτώσεις χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα. Στον αγώνα ήταν φιλότιμη δεν μπορώ να πω, αλλά δεν κατάφερε να μου ξανασηκωθεί για δεύτερη φορά όσο και να προσπαθούσε η καημένη. Χαιρετηθηκαμε με σταυρωτά φιλιά και οι δρόμοι μας χωρίσαν για πάντα τουλάχιστον από την δική μου πλευρά. Δεν νομίζω να την συαντήσω ποτέ ξανά εκτός και αν κάνει κανένα θαύμα ο μεγαλοδύναμος! Γερο-μύστης Μεγάλο χαμόγελοΚουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
DrWho
Μέλος
5