Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 57 10
Call-Girls
117250
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
την βερονικα τη συναντησα πριν 2 μηνες σχεδον... διαβασα την αγγελια της στο ιντερνετ διαβασα και 2 κριτικες που ειχαν γραφτει τοτε στο μπου και διαισθανθηκα οτι προκειται για ερασιτεχνικο κομματι και δε ηθελα να αφησω την ευκαιρια να παει χαμενη... ετσι επεμεινα αρκετα τοσο με μηνυματα οσο και με τηλεφωνα και τελικα καταφερα να κλεισω το πολυποθητο ραντεβου... τα πραγματα ηταν οπως τα περιμενα... μια αρκετα ομορφη κοπελα που μου θυμιζε παρα πολυ την κορη του λακη του γλυκουλη οπως ειχα πει και σε παλιοτερη κριτικη μου!!!! στα του σεξ δεν θελω να προσθεσω κατι ... απλα για μενα παιρνει δεκα!!! θελω να σταθω στην κουβεντα που ειχαμε και σε συναρτηση με την προηγουμενη κριτικη αποφασισα να γραψω και εγω μια δευτερη κριτικη...!! μου ειπε λοιπον οτι οντως καποιος ΜΑΛΑΚΑΣ της το παιξε μπατσος και την εκβιασε οπως προειπε και ο προηγουμενος... στο τελος δεν την πληρωσε!!!! μιλησαμε για το μπου και τις κριτικες και μου ειπε αν μπορω να γραψω καποια κριτικη που να φαινεται οτι εχει προστασια... την ειδα τοσο φοβισμενη και πιστεψτε με διανυω την τριτη μπουρδελοδεκαετια μου και δεν εκανα λαθος... ΗΤΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ!!! Ετσι της υποσχεθηκα να γραψω καποια κριτικη ετσι ωστε με τροπο να πλασαρω οτι εχει προστασια μηπως και αυτοι που εβαζαν το πονηρο στο μυαλο τους μαζευοντουσαν!! ετσι και εκανα (διαβασε 5 κριτικες πριν..)!! μετα απο 2 μερες την πηρα τηλ για να παει ενας φιλος μου (οπως και εγινε) και την ρωτησα αν ολα ηταν καλα...!!! μου ειπε οτι ξαναεπναλειφθηκε το σκηνικο με αλλον ... μετα εκλεισε το τηλ και εξαφανιστηκε!!!
υ.γ.1 για μενα θα αποτελουσε το στανταρακι μου αλλα....
υ.γ.2 μην μου στελνετε πμ ρε παιδια και σορρυ σε οσους δεν απαντησα ... απλα το τηλ της αγγελιας ειναι κλειστο και η αγγελια εχει κατεβει πια...!!
υ.γ.1 για μενα θα αποτελουσε το στανταρακι μου αλλα....
υ.γ.2 μην μου στελνετε πμ ρε παιδια και σορρυ σε οσους δεν απαντησα ... απλα το τηλ της αγγελιας ειναι κλειστο και η αγγελια εχει κατεβει πια...!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 14, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
xpapad
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Γιατί σε προηγούμενη κριτική σου προσπάθησες να δημιουργήσεις εντυπώσεις?
"""υ.γ.(1) 3-4 αυτοκινητα μπροστα απο το δικο μου ειχε παρκαρει ο "φιλος" της βερονικας (το αυτοκινητο που την ειχε φερει).... μαγκες με το λοξο του ματιου μου και για το λιγο που ειδα ο ανθρωπος ειναι τρισδιαστατος.... """