Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 100 10
Call-Girls 115188
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Μετά τα πολλά θετικά σχόλια για την λεγάμενη και τις φώτος που δημοσιεύει, αποφάσισα να την συναντήσω.
Το κλείσιμο του ραντεβού ήταν εύκολο. Βέβαια η κοπέλα είναι πολύ απασχολημένη και ήταν δύσκολο να ταιριάξουν τα ωράρια μας.
Εμφανισιακά δε διαφέρει πολύ από τις φώτος. Το στήθος είναι ελαφρώς χαλαρό και υπάρχει λίγη κυταρίτιδα στα οπίσθια.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι υπηρεσίες της όπου συμπεριφέρεται σαν να είναι ο πελάτης και όχι η επαγγελματίας. Κάποιος πρέπει να της εξηγήσει ότι δεν γίνεται και 120 ευρώ να ζητά και να γαμιέται όπως γουστάρει εκείνη.
Για να γίνω πιο συγκεκτιμένος: 1) δεν ήθελε να την φιλώ με γλώσσα, 2) δεν ήθελε να παίζω/γλύφω με τις θηλές της και την κλειτορίδα της γιατί ήταν ευαίσθητες, 3) δεν ήθελε να αγγίζω τα πόδια της, γιατί γαργαλιόταν, 4) ήθελε να γαμιέται με τα πόδια κλειστά σε συγκεκριμένες στάσεις και να έχει μόνιμα το δονητή στην κλειτορίδα της.
Η πίπα της μηχανική και μονότονη, χωρίς σάλιο.
Στο 2ο γύρο εκνευρίστηκα, την έστησα στα 4 την γάμισα δυνατά και στο τέλος την έχυσα "καταλάθος" στα μάτια όπου άρχισε να γκρινιάζει, αλλά δε με απασχολούσε καθόλου.
Γενικά πολύ ξυνή γκόμενα στο σεξ.
Αν δεν έχει όρεξη, να κάθεται σπίτι της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεο-Μύστης
122
Πόντοι:
29.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2015
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι μόλις μπήκε άλλαξε κανάλι στη τηλεόραση (έπαιζε τζόντα με μαύρους, που τους χαρακτήρισε πίθηκους). Έ αλε σκάι στο αθόρυβο...Money Mouth και μουσική της επιλογής της στο tablet της, που δε μου άρεσε καθόλου.
Τέλος, με το που είδε το παπάρι μου, μου ξέκοψε κάθε ελπίδα για πρωκτικό, λόγω μεγέθους (το χαρακτήρισε ουκρανικό χωριάτικο λουκάνικο...Money Mouth)...
11 Ιανουαρίου, 2015
περίεργο στους άλλους συναθλητές από ότι διάβασα δεν τα έκανε αυτά, κάτι πήγε στραβά
11 Ιανουαρίου, 2015
συμφωνώ 100% φίλε...όταν τα έλεγα εγώ στο thread της μου λέγανε "ελα ρε" και τέτοια....τέλοσπαντων...μερικές φορές πρέπει να τρώτε τις φόλες για να βάζετε μυαλό...όπως έχουμε φάει και εμείς ουκ ολίγες φορές...για να σε κάνω να νιώσεις καλά εγώ ο μαλάκας την είχα κλείσει και 2ωρο....
K
Kapsonis19891989
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3