Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 2 10
Call-Girls 10358
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Αν και έχω βρεθεί με αρκετές κοπέλες κατά καιρούς, κυρίως λόγω χρόνου δεν έχω καταφέρει να γράψω τις αντίστοιχες κριτικές.Κυρίως όμως νομίζω ότι είναι θετικό να γράφουμε κριτικές για τις κοπέλες που περάσαμε καλά αλλά θα το χαρακτήριζα απαραίτητο να γράφουμε κριτικές γι αυτές που τα πράγματα δε πήγαν και τόσο καλά. Η Ημερομηνία είναι ενδεικτική. Ανοίγω τη πόρτα και βλέπω μία αρκετά καλή παρουσία, ωραίο πρόσωπο και καυλιάρικο σωματάκι. Από τη πρώτη στιγμή όμως ήταν σα να κάνει αγγαρεία...δε πέρασα καλά. Ωστόσο είχε και μια ψυχρότητα θα έλεγα. προσπάθησα να τα παραμερίσω όλα αυτά αλλά μάταια. Αν από τη πρώτη στιγμή σου δείχνει ότι δε γουστάρει αυτό που κάνει (Μου φάνηκε ότι ρωτούσε άσχετα πράγματα για να κερδίσει χρόνο), τότε για μένα όλα γίνονται πολύ πιο δύσκολα. Έχει πολύ ωραία βυζιά που αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους (ομολογουμένως πάρα πολύ καλές και κυρίως ο λόγος που τη διάλεξα), πίπα όμως μέτρια χωρίς βάθος καθόλου ένταση, μόνο η θέα από το όλο σκηνικό ήταν ενδιαφέρουσα κάπως. Για κάποιο λόγο δεν ήθελε cow (αυτό θα έπρεπε να το λέει από την αρχή το γραφείο γιατί εγώ τη πήρα για να απολαύσω σε αυτή τη στάση το στήθος της....τέλοσπαντων.)Μηχανικά μετά τη πήρα ιεραποστολικά και στα 4 και την έχυσα στις βυζάρες, αλλα γενικά δεν ενθουσιάστηκα. Αυτά από μένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί