Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Call-Girls 10479
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από σχετική μελέτη όλων των σχολίων σχετικά με την κοπελιά αποφάσισα να πάω και ας χαλαστώ. Τουλάχιστον θα μαμησουμε ένα ωραίο μουνί.

Θα συμφωνήσω με την προηγούμενη κριτική το outfit της ήταν πάρα πολύ φτωχικό.

Μετά τις πρώτες συστάσεις και μιας σχετικά δύσκολης συνομιλίας λόγω των κακών αγγλικών της έδειξαν ότι η κοπέλα ήταν κουμπωμένη, κρύα και στον κόσμο της.

Μπαίνω για μπάνιο και την περιμένω στο κρεβάτι. Έρχεται δίπλα μου, βουτάει το προφυλακτικό ανά χείρας και με ρωτάει τι και πως μου αρέσει....! Με πιάνουν τα γέλια! Λέω θέλω να μου κάνεις έρωτα σαν να είμαι ο γκομενός σου από το Κίεβο!Γλώσσα Περάσανε κάποια sec και λέει οκ.

Από εδώ και πέρα δεν ξέρω τι έγινε αλλά η κοπέλα μεταμορφώθηκε από κρύα παγοκολόνα σε καυτό girlfriend. Ειδικά όταν την "περιποιήθηκα" ανέβασε αρκετές στροφές και ακολούθησε ένα 50 λέπτο παθιασμένου sex.
Η πίπα μέτρια προς καλή, υγρή, με περιποίηση όλης της περιοχής. Φιλιά φουλ με γλώσσα. Σεξ δυνατό σε πολλές στάσεις.

Κάποια στιγμή που ήμουν από πάνω και έβλεπα αυτό τον άγγελο να σπαρταράει στα χέρια μου περνούσαν φωτογραφικά οι κριτικές από το μυαλό μου!
Τι έγινε ρε πούστη με άλλη πήγα....Απίστευτο,Money Mouth
Το τέλος επήλθε στο στοματάκι της, τον στράγγιξε κανονικά..(με χρήση στο τέλος φυσικά του αντίστοιχου καφετιού κουπονιού).

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και ο δεύτερος γύρος.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε....ή έχω το κοκκαλάκι της νυχτερίδας ή έπεσα στο στατιστικό σφάλμα!

Θα ξαναδοκιμάσω σύντομα για ποιο ολοκληρωμένο δείγμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
dfwk
Τιμημένος
6
Πόντοι:
316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2014
ρε μάστορα με 50ρικο για να την χύσεις στο στόμα... όλες θα σε βλέπανε σαν τον Θείο απ' τ' Αμέρικα και όχι σαν τον γκόμενο από το Κίεβο...
γιατί χαλάτε την πιάτσα... ???? γιατί???
11 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγω που της το έχυσα και δε της εδοσα μια είμαι κακό παιδι ?
(Updated: 11 Δεκεμβρίου, 2014) 11 Δεκεμβρίου, 2014
Jorge ζήτησα κάτι που δεν περιλαμβανόταν στο menu ούτε καν σαν extra...Συνεπώς μιλάμε για μια υπερ"συμβατική" υπηρεσία....Πως χαλάει η πιάτσα??Χμμμ;

Πρόεδρε εσύ είσαι Bad Boy...
12 Δεκεμβρίου, 2014
Ειχες τον τροπο φιλε μου, χαιρομαι που περασες καλα
Και ασε τους αλλους να κουρευονται Ναι!Ναι!Ναι!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4