Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα σας, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν στην προτίμησης μου, για να είμαι ειλικρινής ήταν τελευταία στην λίστα μου λόγο των κακών προς μέτριων κριτικών που έχει. Την επέλεξα λόγο ότι άλλα call girls δεν μπορούσαν ενώ ένα μου είπε ότι δεν θα έρθει λόγο ότι είχε περίοδο Money Mouth ενώ είχα κλείσει ήδη δωμάτιο. Τελικά την πήρα τηλέφωνο αφού δεν είχα άλλη επιλογή κρατώντας μικρό καλάθι. Με το που ανοίγω την πόρτα περιμένοντας μια αγριεμένη και κακομαθημένη κοπελιά λόγο κάποιων κριτικών εμφανίστηκε μια πολύ όμορφη και χαμογελαστή κοπελίτσα γεμάτη κέφι με μέτριο ανάστημα. Αφού συστηθήκαμε και μιλάγαμε χάζευα την όμορφη φατσούλα της με το παιδικό της χαμόγελο. Έπειτα σηκώνεται από το κρεββάτι και αρχίζει να γδύνεται από καλύπτοντας τα τουμπανιάρικα βυζιά της και το όμορφο κορμί της που θα το επιθυμούσα να ήταν λίγο πιο αδύνατο χωρίς να είναι σε καμία περίπτωσης παχουλή η κοπελιά. Αφού έκανε το μπανάκι της μου πήρε μια απίστευτη πίπα που είπα τον δεσπότη Παναγιώτη, ακολούθησαν γλωσσόφιλα πάθους,που θα επιθυμούσα να είχαν μεγαλύτερης διάρκειας, και γενικά ήμουνα σε ένα κλίμα gfe που γούσταρα πολύ. Ακολούθησαν πολλές στάσεις του sex ενώ δεν χόρταινα να σφίγγω στα γεροδεμένα μου μπράτσα αυτό το όμορφο πλάσμα. Το τέλος με βρήκε όπως φαντάζεστε σε αυτό το όμορφο στοματάκι, που ευγενικά πήγε και τα έφτυσε στην τουαλέτα. Να περνάτε όλοι σας καλά, ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική μου.

Υ.Γ.1 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι πολύ όμορφες γκόμενες καπνίζουν σαν φουγάρο (η συγκεκριμένη με ρώτησε αν με πειράζει ο καπνός)
Υ.Γ. 2 Καθώς έφευγε η γκόμενα μου λέει εσύ είσαι μάγκας με αρχίδια αλλά εγώ μου λέει είμαι μάγκας χωρίς αρχίδια, και εγώ απαντάω respect Ναι! Κατερινάκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
company of heroes tho
Τιμημένος
184
Πόντοι:
31.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, maniouel, LanciaRallye037 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2014
Αν ήξερα ότι θα τη δεις θα σου έλεγα να τη ρωτήσεις γιατι με διέγραψε από το φβ. χαχαχαχαχ
10 Δεκεμβρίου, 2014
καλησπέρα παίδες, που την βρίσκουμε την κοπελιά;;;; (2 φορές στα 100 δλδ??)
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2