Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση με την Δημητρα,Ελληνίδα,με κοντό μαλλάκι που της τονίζει το όμορφο μουτράκι που εχει!
Απο στήθος τα χαλάμε λίγο για όσοι το θέλουν μεγαλούτσικο όπως εγω(ας όψεται που η Ρεα ήταν κλεισμένη)αλλά το πίσω σύστημα είναι όλα τα λεφτά!
Ηλικία κοντα΄στα 25,όσο περίπου λέει,η αλήθεια είναι οτι σε τόσο μικρές ηλικίες δεν καταλαβαίνεις +-3 χρόνια!
Μπήκε στο δωμάτιο με αέρα και ήταν απο τα χαρακτηριστηκά που μου άρεσαν,καλή στο social γιατί και αυτό χρειάζεται.
Ντουζακι απο την μεριά της και παράκληση απο την δικιά μου να βάλει τις γόβες τις! lheel
Το φιλί της βαθύ με γλώσσα και η πίπα της με λίγο παραπάνω χεράκι απο ότι πρέπει αλλά με αρκετό σάλιο και φτυσίματα!
γύρισμα σε 69 για να "φάω" και αυτό το νεανικό μουνάκι πράγμα που το έκανα και άρχισε να υγραίνεται μπορώ να πω εύκολα!
Στα του αγώνα,αντέχει σε όποια στάση και είναι,δεν θα σου πει όχι σε τίποτα και θα σε παροτρύνει για κάτι πιο δυνατό,δεν είναι pse αλλα κινείται στα όρια αυτου΄!
ίσως να ήταν η πρώτη φορά και να ήταν κάπως πιο σφιγμένη αν και δεν μου έδειξε κάτι τέτοιο.
Χαρμα οφαθλμόν στα 4 να πιάνεις την μικρή μεσούλα της και να έχεις τουρλωμένο το κωλαράκι της και να το σφυροκοπάς!!
Τελειώμα όπου ήθελα ακόμα και στο πρόσωπο μου είπε αλλα ήταν η καύλα για το πίσω σύστημα που δεν πρόλαβα και πολλά!
Δευτερο γύρο στην μια ώρα συνήθως δεν μπορώ αλλα το κορίτσι είχε άλλα σχέδια,με πρετρεψε γι'αυτό και τελικά το 2ο τελείωμα με πίπα δεν άργησε να έρθει στο προσωπάκι της!
ότι πρέπει για gfe αλλα με λίγο μάθημα θα περάσει και στο pse.
σειρά έχει η ΡΕΑ μιας και το στήθος της είναι ατού!! Grin

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 maradona7, Constantinos27, delipas και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2014
+1Ματάκι
07 Δεκεμβρίου, 2014
Μπρο πολύ μου άρεσε η κριτική σου. Θα τιμηθεί.Ναι!
09 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μη χασεις εσυ !!! (ΝΙΚ) Μπραβ alpula !!!
09 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
ρε όργια γαμηστε γιατι χανόμαστε!
A
alpula
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4