Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 3 10
Call-Girls 15609
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την κοπέλα,μετά απο μια εύκολη συννενόηση με το γραφείο αν και η πρώτη μου επιλογή ήταν η Κιρα,λόγω του οτι όμως ήταν κλεισμένη,προτίμησα να "φάω" την Leri.
Η κοπέλα λέει οτι είναι 23 και δεν έχεις κανέναν λόγω να μην την πιστέψεις,προσωπάκι γλυκό,που σου προσδίδει μια ηρεμία και ένα σύνολο που θα θέλαμε οι περισσότεροι να έχουν τα call girls!
Σώμα petite,σχεδόν αψεγάδιαστο,τα βυζάκια μικρά,στητά με ροζ θήλεςΈρωτας
Ερωτευσιμο το μικρό αν είσαι πρωτάρης.
Να σε γλύφει και να σε κοιτάζει με αυτά τα ματάκια σαν να σε παρακαλάει να την ευχαριστήσεις και την ίδια,σαν να λαχταράει αυτό που η ίδια προετοιμάζει να το αισθανθεί μέσα της.
Δεν ξέρω αν της βγαίνουν άγρια γόυστα μιας και δεν το προχώρησα παραπάνω,ενδείκνυται παντως για πιο gfe καταστάσεις.
Λόγω του οτι προτιμώ pse,δεν μπορώ να πω οτι είναι vmf,όμώς κακά τα ψέματα,τέτοια κορίτσια θα θέλαμε να φέρνουν τα γραφεία,με αυτην την συννενόηση,με αυτην την όρεξη και με αυτό το πάθος!
Μπράβο στην κοπέλα και για την φυσική ομορφιά της αλλά και για αυτά που έβγαλε στο κρεβάτι.Πιστευω περισσότερες ώρες μαζί της θα βγάζανε κι άλλα γούστα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 maradona7, Constantinos27, delipas και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2014
Μπράβο μπρο. Μόλις στηλωθώ στα πόδια μου θα τιμηθεί ως λάτρης του gfe ψήθηκα. Κουλ
03 Δεκεμβρίου, 2014
..........και η πρώτη μου επιλογή ήταν η Κιρα,λόγω του οτι όμως ήταν κλεισμένη,προτίμησα να "φάω" την Leri. Εχεις ακορεστη ορεξη !!Ναι!Ναι!Γερο-μύστηςΓερο-μύστης keep walking !
03 Δεκεμβρίου, 2014
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
A
alpula
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3