Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 120 10
Call-Girls
265076
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και πολύ καιρό μέλος του site , αυτή είναι η πρώτη κριτική που γράφω και θα είναι σύντομη επειδή με κάλυψαν στα περισσότερα οι προηγούμενοι κύριοι. Στο δια ταύτα: Η συνάντηση κλείστηκε ξαφνικά με ένα pm αφού την πέτυχα online και μετά μέσω τηλεφώνου για τις λεπτομέρειες. Ήρθε με μικρή καθυστέρηση άνευ σημασίας για μένα. Αν και είχα δει τις κριτικές και τις φωτογραφίες της, αυτό που αντίκρισα ανοίγοντας την πόρτα ήταν καλύτερο από ότι φανταζόμουν. Η Αννα είναι πολύ άμορφη , αδύνατη με μικρο στήθος κάτι όμως που έμενα δεν με χαλάει. Φιλάει στο στόμα,στην αρχή διστακτικά αλλά στη συνέχεια παθιασμένα. Πίπα απλά καλή και το μουνάκι της αρκετά στενό. Δεν πήρε πρωτοβουλίες αλλά ακολούθησε όλες τις επιθυμίες μου.Το κινητό της χτύπησε 3-4 φορές, το απάντησε αλλά ευτυχώς οχι σε ακαταληλες στιγμές παρά μόνο στην ανάπαυλα του 1ου γύρου και στο τέλος. Εν γνώση μου οτι θα συναντούσα μια (πιο) ερασιτέχνη , δεν με χάλασε καθόλου αυτό. Αντίθετα με έφτιαξε το γεγονός ότι χαμογελούσε συνεχώς και μου έδωσε την εντύπωση οι ήρθε και αυτή για να περάσει καλά και όχι μόνο για να διεκπεραιώσει την συνάντηση
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2014
ρε το πουτανακι εμενα μου το παιζε δυσκολο με τα φιλια....αν πεφτει η δουλεια κανουνε τα παντα....εεεε ρεεεεε τι γινεται
K
Kapsonis19891989
02 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
άλλαξε τακτική φαίνεται μετά από πολλά παράπονα που δέχθηκε...
grgcpr
03 Δεκεμβρίου, 2014
καλημέρα δεν έπεσε η δουλειά εγώ αλαξα γιατί εμένα μού αρεσει να κάνω έρωτα δυνατό sexxxxxxx αννα με πολυ αγάπη
anna110
04 Δεκεμβρίου, 2014
Μπραβο Αννα. Να χαιρεσαι κι εσυ το σεξ οποτε μπορεις και με οποιον μπορεις.
erikos_E
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4