Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 171 10
Call-Girls
547348
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Πριν από λίγο καιρό συνάαντησα για πρώτη φορά την Κατερίνα. Πολύ συνοπτικά, ενώ είναι αρκετά όμορφη κοπέλα και θα μπορούσε να διαπρέψει, έχει θέματα που εμένα με ξενερώνουν στη συμπεριφορά της: ψευτομαγκιά, όλη την ώρα με τα κινητά στο χέρι, φουγάρο και διάφορα χιλοειπωμένα.
Πρόσφατα, λοιπόν, και αφού είχα διαβάσει αρκετές αρνητικές κριτικές το τελευταίο διάστημα, είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Σκέφτηκα ότι οι πολλές αρνητικές κριτικές μπορεί και να την έκαναν λίγο πιο επαγγεματία.
Έκλεισα, λοιπόν, ένα νέο ραντεβού, το οποίο και επιβεβαιώθηκε μια ώρα πριν. Τελικά, μισή ώρα μετά την ώρα της συνάντησης, μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι κάτι της έτυχε και δε θα έρθει.
Πρόσφατα, λοιπόν, και αφού είχα διαβάσει αρκετές αρνητικές κριτικές το τελευταίο διάστημα, είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Σκέφτηκα ότι οι πολλές αρνητικές κριτικές μπορεί και να την έκαναν λίγο πιο επαγγεματία.
Έκλεισα, λοιπόν, ένα νέο ραντεβού, το οποίο και επιβεβαιώθηκε μια ώρα πριν. Τελικά, μισή ώρα μετά την ώρα της συνάντησης, μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι κάτι της έτυχε και δε θα έρθει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Στο λεω εγω που δεν εχω γραψει και την πιο καλη κριτικη για την συγκεκριμενη.
Αν οντως θες να την ξαναδεις και δεν ειναι προβλημα τα λεφτα, ξανακανονισε μαζι της