Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 9 10
Call-Girls 29118
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χαιρετώ την ομήγυρη. Είπα να συστηθώ με μια κριτική, ως ανταπόδοση για τη βοήθεια που έχω λάβει πολλάκις από κριτικές συναδέλφων.

Την Άννα τη γνώρισα μέσω του φόρουμ και αποτελώ παλιό πελάτη. Συνηθίζω όταν μένω ευχαριστημένος να επανέρχομαι, διότι θεωρώ πως η εξοικείωση και η εμπιστοσύνη συντελούν στον εμπλουτισμό της απόλαυσης από τέτοιου είδους συναλλαγές, κατ' αναλογία με τον σωστό αερισμό ενός καλού κόκκινου κρασιού. Απελευθερώνουν αρώματα και σταθεροποιούν το μπουκέτο γεύσεων. Χαμόγελο

Το βασικό κριτήριο για την αρχική επιλογή μου ήταν το σώμα της. Έκτοτε όμως, η Άννα μου μου έχει προσφέρει κατ' επανάληψη άψογες gfe υπηρεσίες, είναι καθαρή, με καλό χαρακτήρα και διάθεση να αφήσει ικανοποιημένο τον πελάτη. Της αρέσει η περιποίηση και το ανταποδίδει. Κατά δήλωση της, έχει σε κάποιες περιπτώσεις τελειώσει κατά τις συνεδρίες μας, δήλωση που με ευχαριστεί, ελπίζω να μην οφειλόταν μόνο σε επαγγελματική αβρότητα. Σε κάθε περίπτωση, η σωματική της ανταπόκριση είναι γλαφυρή και απόλυτα πειστική, ενώ οι αρχικές της επιφυλάξεις στα φιλιά έχουν εδώ και καιρό ξεπεραστεί από την εξοικείωση.

Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Η βαθμολογία που θα ήθελα να βάλω, αν δεν είχα τους περιορισμούς του νεσεισερχόμενου, είναι:
Εμφάνιση (σώμα)* : 9
Γενική συμπεριφορά*: 9
Επικοινωνία*: 8
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή*: 9

Η τιμή με την κλιμακούμενη χρέωση (110 + 20 + 20 extra ball) είναι ακριβή για τις μέρες μας. Κάποιες φορές έχει φύγει η δεύτερη επιβάρυνση μετά από αίτημα μου, συνήθως το αφήνω ως φιλοδώρημα (μια που καταλήγει στην ίδια και όχι στο γραφείο), γιατί μένω ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί