Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 5 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Έχει περάσει 1 μήνας περίπου από την συνάντηση μου με την Εμμανουέλα και επιτέλους για να την ξεχάσω όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Η τύπισσα πολύ απλά δεν γουστάρει αυτό που κάνει , το κάνει αγγαρεία με λίγα λόγια...και μου άφησε και ένα ωραίο δωρακι...

Ήθελα να την πάρω από κώλο και με κόλλησε και βλεννόροια (γονοκκοκική ουρηθρήτιδα) ...έπαιρνα vibramycine για 2 εβδομάδες αντιβίωση και τώρα είμαι κομπλέ....Θα μου πεις γιατί δεν έγραφες την κριτική πιο νωρίς?

Γενικότερα δεν γράφω κριτικές αλλά αυτο είναι αρκετά σοβαρό...Χρησιμοποίησα προφυλάκτικό στο πρωκτικο οπως παντα αλλα ισως να μην ειχε τοποθετηθει καλα...

Κριμα γιατι ενω η veronica και η nicole είναι αστέρια η εμμανουέλα χαλάει τελείως την εικόνα....

Απλά Κύκλωπα είσαι μεγάλος μαλάκας...δεν ξέρω τι συμφέρον εχεις απο το γραφειο ή αν έχεις όντως ένα μάτι...αλλά πιστεύω πως οι admins δεν πρέπει να ποστάρουνε τις κριτικές σου γενικότερα γιατί μας εχεις φλομώσει στο ΨΕΜΑ !

Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2014
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
230€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
K
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2014
Καταρχας περαστικα σου, αλλα δεν καταλαβαινω τι σου φταιω εγω. Εγω δεν κολησα κατι, και εγραψα οπως κανω παντα οτι εγω περασα. Πολλες φορες διαβαζουμε για κοπελες αντιδιαμετρικες η διαφορετικες κριτικες, πραγμα που οφειλεται στην υποκοιμενικοτητα και του καθενως την προσωπικοτητα του και τον χαρακτηρα του αλλα κυριως στην συμπεριφορα και επαγγελματισμο των κοριτσιων. Οπως αποδειχτηκε η συγγεκριμενη κακως δεν εχει σταθερες υπηρεσιες και κακο του κεφαλιου της. Σε μενα φερθηκε καλα και περασα καλα και αυτο εγραψα, που ειναι το λαθος. Οσο για το γραφειο δεν εχω καμια σχεση αντιθετως εχω πληρωσει αρκετα μιας και ψωνιζω συχνα απο εκει καποιες κοπελες που αξιζουν οπως Veronica, Nikol, Melina, Κωνσταντινα.
Δεν σε εβρισα δεν σε ξερω και δεν εχεις το δικαιωμα να με βριζεις, εκτος και αν αυτο ειναι το επιπεδο σου.
15 Νοεμβρίου, 2014
Αγαπητέ, ανεξάρτητα το πως πέρασες μην ξεχνάς ότι οι κριτικές είναι καθαρά υποκειμενικές, πόσο μάλλον αν πρόκειται για πολύ λίγες κριτικές. Αλλα το γεγονός ότι κόλλησες βλεννορρια κατα τα λεγόμενα σου ή μπορούσες να κολλήσεις κάτι χειρότερο, αυτό κινεί υποψίες για την υγεία των κοριτσιών του ένα λόγο γραφείου
16 Νοεμβρίου, 2014
Πολύ σοβαρό θέμα, ανεξάρτητα από ότι ο καθένας δέχεται τον κίνδυνο για να συμβέι κάτι τέτοιο όταν παίζει με τον πληρωμένο έρωτα. Το ποιοι μιλάνε με όφελος από πίσω είναι προφανές ότι αργά ή γρήγορα γίνεται αντιλυπτό. ο Βλάκας είναι αυτός που πιστεύει πως οι άλλοι είναι Βλάκες.
16 Νοεμβρίου, 2014
Μπορει αυτος που βριζεις να ειναι ωραιο παλικαρι και να ξερει τα μυστικα του μουνιου. Μπορει απλα οταν συναντηθηκε μαζι σου να της ειχε συμβει κατι και να μην ειχε καλη διαθεση.
Δηλαδη, αμεσως να βγαλετε τον αλλον προμοτορα η μονοφθαλμο.
16 Νοεμβρίου, 2014
Δεν ξέρω πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι για το αν κόλλησες από την συγκεκριμένη κοπέλα αυτό που λες, αλλά περαστικά σου πάνω από όλα. Από κει και πέρα, επειδή το συγκεκριμένο πρακτορείο είναι από αυτά που δουλεύουν αρκετά την παρούσα περίοδο, και επειδή η καταγγελία είναι σοβαρή περιμένω μία ξεκάθαρη τοποθέτηση από το ίδιο. Προφανώς δεν ελέγχουν τις κοπέλες συστηματικά ή όχι; Είναι σημαντικό να δοθεί άμεσα απάντηση από το πρακτορείο.
16 Νοεμβρίου, 2014
Αφού την έβγαλες μόνο με vibramycine, καλά είσαι, υπάρχουν και χειρότερα... Δεν σου λέω περαστικά γιατί τώρα είσαι καλά! Μεγαλύτερη ευθύνη έχει πρώτα η Emmanouela, μετά το Γραφείο, μετά Εσύ (γιατί είσαι ευκολόπιστος και τρως φόλες) και μετά ο Kyklopas (που προμοτάρει)
16 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Επαναλαμβανω αν καποιος εχει αποδειξεις οτι ειμαι προμοτορας ας τις καταθεσει,αλλιως να σταματησει η λασπολογια. Γραφω κριτικες για ολες τις κοπελες που συναντω. Και σιγουρα ειμαι συχνος πελατης του συγγεκριμμενου γραφειου και ο λογος ειναι οτι εχει αξιολογες περιπτωσεις που ειναι γνωστο και αποδεκτο σχεδον απο ολους.
Τελος δεν μπορω να καταλαβω πως φταιω που κολησε α αλλος βλενορια. Ας προσεχε πρωτα η κοπελα και μετα αυτος. Αλλωστε αυτο μπορει να συμβει στον καθενα μας που ασχολουμαστε με αυτο το χωρο. Δηλ. αν δεν εγραφα κριτικη, δεν θα μπορουσε καποιος να παει και να κολησει? Ολοι βασιζονται στις κριτικες μου για τις επιλογες τους? Το σιγουρο ειναι οτι κανενας δεν εχει δικαιωμα να βριζει και μαλιστα δημοσια, ποσο μαλιστα οταν δεν εχω ευθηνη για το συμβαν αι αν δεν γουσταρει τις κριτικες και τα λεγομενα μου ας μην τις διαβαζει.
17 Νοεμβρίου, 2014

Εγω θαλεγα να σταματησεις για ενα διαστημα να γραφεις σχολια και κριτικες επειδη σου εχουν πολλα μαζεμενα. Μην κανεις τον βλακα. Ξερεις δεν ξερεις μπανιο, ηρεμησε για λιγο και αμε στο καλο.
17 Νοεμβρίου, 2014

Η Συμμετοχή στο Site είναι ελεύθερη και δεν θα μου πει κανένας βλάκας σαν εσένα αν θα σταματήσω ή όχι.
Και οσο αναφορά αν μου έχουν μαζεμένα φαίνεται από τα Pm που παίρνω και μου ζητούν την γνώμη μου. Βέβαια υπάρχουν και μερικά "αντράκια" που αντί να γράψουν καμια κριτική κάθονται και σχολιάζουν τα γραφόμενα από τους άλλους.
17 Νοεμβρίου, 2014

Λυπαμαι Θειο. Ουτε η κοινωνικη μου θεση αλλα ουτε η επιστημονικη μου καταρτιση μυ επιτρεπουν να σου απαντησω Σ αφηνω στο ελεος των κριτων.
ΣΗΜ> Μεχρι και η Κωνσταντινα μολις της ειπα τ ονομα σου εβαλε γελια μα και γελια.
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2