Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 120 10
Call-Girls
265076
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συνάντηση πολύ πρόσφατη με τη συγκεκριμένη κοπέλα σε χοτελάκι της Γλυφάδας.Επικοινωνία εύκολη μέσω τηλεφώνου,αλλά θέλει πολλές φορές επιβεβαίωση γτ είναι λίγο ξεχασιάρα..Θέλω να πω οτι ενώ είχαμε κανονίσει ραντεβού απο την προηγούμενη,ανήμερα που πήρα για επιβεβαίωση δε θυμόταν τπτ..
Ευτυχώς όμως ήταν εκεί στην ώρα της.
Λοιπόν η Άννα είναι μία ψηλή κοπέλα με αδύνατο κορμί,σούπερ για τα δικά μου γούστα,με μόνη παραφωνία το μικρό της βυζάκι(ρώγα πολύ καλή όμως)..Ίσως αν ήταν τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο θα ταίριαζε ιδανικά στο σώμα της..Κωλαράκι σφιχτό κ καλοσχηματισμένο(δεν το δίνει).
Στο πρόσωπο τώρα,ήταν λίγο υπερβολικά μακιγιαρισμένη,με αρκετό σοβάτισμα,με κάτι χρυσόσκονες να λαμπιρίζουν κ η μάσκαρα να έχει ψιλοδιασκορπιστεί στα μάτια,προφανώς είχε βαφτεί απο το πρώι κ δεν είχε φρεσκαριστεί..Κάτι σαν τσίρκο δλδ..
Επίσης στα μπροστινά δόντια διέκρινα 2 ελάχιστα μαυράκια σαν απο σφράγισμα.
Αν κ δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την Ελληνική της καταγωγή,μιας κ στην ομιλία δε διέκρινα κάποια περίεργη προφορά,εμένα προσωπικά τα χαρ/κα της μου έκαναν λίγο απο τη χώρα που βρίσκεται στα βαρειοδυτικά μας σύνορα(ίσως όμως να φταίει το ακατάστατο βάψιμο που περιέγραψα).
Στα του αγώνα τώρα η πίπα της ήταν απλά ικανοποιητική,χωρις όμως υπερβολές τύπου DT..ουτε κατα διάνοια!!
Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το πολύ στενό της μουνάκι..Στην αρχή που τη δαχτύλιασα,ακόμη κ τα 2 δάχτυλα με δυκολία έμπαιναν μέσα..
Για αυτό το λόγο τελείωσα 2 φορές σχετικά γρήγορα..
Ωραίο στήσιμο στα 4,πειστικά τα ηχητικά της εφέ κ τελείωμα στο προσωπάκι της,βοηθώντας τη μάσκαρα να διασκορπιστεί ακόμη περισσότερο!!
Καλή για ένα καλό ξεφόρτωμα,όχι κάτι που θα θυμάμαι,σαν χαρακτήρας πολύ ευχάριστη παρουσία..
Ευτυχώς όμως ήταν εκεί στην ώρα της.
Λοιπόν η Άννα είναι μία ψηλή κοπέλα με αδύνατο κορμί,σούπερ για τα δικά μου γούστα,με μόνη παραφωνία το μικρό της βυζάκι(ρώγα πολύ καλή όμως)..Ίσως αν ήταν τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο θα ταίριαζε ιδανικά στο σώμα της..Κωλαράκι σφιχτό κ καλοσχηματισμένο(δεν το δίνει).
Στο πρόσωπο τώρα,ήταν λίγο υπερβολικά μακιγιαρισμένη,με αρκετό σοβάτισμα,με κάτι χρυσόσκονες να λαμπιρίζουν κ η μάσκαρα να έχει ψιλοδιασκορπιστεί στα μάτια,προφανώς είχε βαφτεί απο το πρώι κ δεν είχε φρεσκαριστεί..Κάτι σαν τσίρκο δλδ..
Επίσης στα μπροστινά δόντια διέκρινα 2 ελάχιστα μαυράκια σαν απο σφράγισμα.
Αν κ δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την Ελληνική της καταγωγή,μιας κ στην ομιλία δε διέκρινα κάποια περίεργη προφορά,εμένα προσωπικά τα χαρ/κα της μου έκαναν λίγο απο τη χώρα που βρίσκεται στα βαρειοδυτικά μας σύνορα(ίσως όμως να φταίει το ακατάστατο βάψιμο που περιέγραψα).
Στα του αγώνα τώρα η πίπα της ήταν απλά ικανοποιητική,χωρις όμως υπερβολές τύπου DT..ουτε κατα διάνοια!!
Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το πολύ στενό της μουνάκι..Στην αρχή που τη δαχτύλιασα,ακόμη κ τα 2 δάχτυλα με δυκολία έμπαιναν μέσα..
Για αυτό το λόγο τελείωσα 2 φορές σχετικά γρήγορα..
Ωραίο στήσιμο στα 4,πειστικά τα ηχητικά της εφέ κ τελείωμα στο προσωπάκι της,βοηθώντας τη μάσκαρα να διασκορπιστεί ακόμη περισσότερο!!
Καλή για ένα καλό ξεφόρτωμα,όχι κάτι που θα θυμάμαι,σαν χαρακτήρας πολύ ευχάριστη παρουσία..
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2014
+1 Αν και εγώ θα έβαζα κάτι παραπάνω στη διάθεση στο sex/συμμετοχή.
karnezis
10 Νοεμβρίου, 2014
αν δεν ειναι καλη για δευτερη φορα...... με τον ανταγωνισμο που υπαρχει στα 100 δεν ειναι καλη.
L
lippy
12 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δεν έχεις κ άδικο...ειδικά αν γνώριζα απο την αρχή την καταγωγή της,αυτή η κριτική δε θα είχε γραφτεί ποτέ!!
manaconda13
29 Νοεμβρίου, 2014
το τηλ τησ μπορει ν μ τ στειλει καποιος???
rafas90
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4