Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 120 10
Call-Girls 265076
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση απο το φατσομπούκι,της μίλαγα,της έγραφα εδω και καιρό,αλλα τελικά το πήρα το τηλέφωνακι της,που να ήξερα οτι σε λίγο καιρό θα το είχε φάτσα κάρτα στο forum Χαμόγελο

Τέλος πάντων,δεν πρόκειται για επαγγελματία και αυτό για ορισμένους όπως εγω είναι καλό,μπορεί να καθηστερήσει,μπορεί να πει και μια κουβεντα παραπάνω,όλα τα ανθρώπινα δηλαδή που τυγχάνουν σε όλους μας.

Είναι 1,70,μικρούλα,αγαπάει τις γόβες,δεν είναι άβγαλτη,αλλά δεν είναι και πονηρεμένη σε όλα,τώρα φυσικά εδω που μπήκε θα πονηρευτεί σε όλο το φάσμα του χαρακτήρα της.
Είναι καλό κορίτσι που δεν σου εμπνέει καύλα όταν την πρωτοδείς,αλλά σίγουρα θα γύριζες το κεφάλι σου στο δρόμο αν την έβλεπες να περπατάει.

Συνάντηση σε γνωστό ξενοδοχείο,αν την κανεις να αισθανθεί άνετα θα σου βγάλει μεγάλη καύλα,αν όχι μάλλον θα ειναι μαζεμένη(είπαμε δεν είναι επαγγελματίας).
Χωρίς πίεση,περάσα όμορφα,στοματικό αρκετά καλό,δέχεται καθοδήγηση,τελείωμα όπου θέλεις,και στην πράξη πάνω μπορεί να γίνει αγριόγατα,στο χέρι μας είναι,αλλα και στην χημεία που υπάρχει.

Εγω μάλλον θα την ξαναέβλεπα απλά στα 100 μπορώ να δοκιμάσω κι αλλες.
Δεν απογοητεύτηκα αλλά και δεν ενθουσιάστηκα,ίσως τελικά η εμπειρία μου στον χώρο αυτο με έχει κάνει να ζητάω πολλά.Μέσα σε όλα αυτά θα ήταν και η Αννούλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 maradona7, delipas, kwstasxat και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2014
Αδελφέ μου το ψηνες καιρό το πιπινάκι; Κουλ
04 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

...δε νομίζω ,με ένα δυο μηνυματάκια στο fb γίνεται δουλίτσα Γερο-μύστης
04 Νοεμβρίου, 2014
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
και μόλις το έψησα,τσουπ τηελφωνακι φατσα καρταΚεφάλι σε τοίχο!
A
alpula
04 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το τηλεφωνάκι το έχω καιρό. Χωρίς ψήσιμο. Μεγάλο χαμόγελο
04 Νοεμβρίου, 2014
ποιο ειναι το fb???
X
xpapad
17 Ιουλίου, 2021
Με είχε γαμισει στα άκυρα την τελευταία στιγμή. Έστελνα το νούμερο του δωματίου και ύστερα από ένα μισάωρο μου έστελνε ένα γλυκανάλατο μήνυμα, αχ μωρό μου κάτι μου έτυχε και δεν μπορώ να έρθω!!!
Αυτό συνεβει 3 φορές!!!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6