Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 100 10
Call-Girls 115197
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Adelina είχε μπει καιρό στο στόχαστρο. Ήρθε η ώρα να τιμηθεί και ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου καλή επιλογή.

Το ραντεβού είχε κλειστεί την προηγούμενη. Στέλνω αριθμό δωματίου 15 λεπτά νωρίτερα και λαμβάνω απάντηση, είμαι ήδη εδώ να ανέβω? Της λέω έλα και θα μπω για μπανάκι μη με περιμένεις στη ρεσεψιόν.
Εμφανίστηκε με ένα μακρύ φόρεμα με ντεκολτέ που διέγραφε πλούσιο μπούστο. Πρόσωπο όμορφο, μικροκαμωμένη αλλά πολύ ωραίο κορμί.

Όσο έκανα το μπανάκι μου ετοίμαζε τα πράγματά της και έβαλε και δική της μουσική στο τάμπλετ κλείνοντας την τηλεόραση.
Ξεκίνημα του αγώνα με δική της καθοδήγηση και πρωτοβουλίες. Έβγαλε ένα δονητή με μπαταρία και με ρώτησε αν μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει. Δεν ήξερα τι ακριβώς θέλει να κάνει αλλά δέχτηκα. Με ξαπλώνει ανάσκελα και αρχίζει την πίπα με περιποίηση της γύρα περιοχής και πολύ παίξιμο με γλώσσα. Αφού πέρασε λίγη ώρα με μπαλαμουτιάσματα και γλυψίματα εκατέρωθεν πέρασμα προφυλακτικού και έρχεται και καρφώνεται πάνω μου ανάποδα, να βλέπω την κωλάρα της και αυτή τον καθρέπτη. Είχε ανοίξει το δονητή και τον είχε στην κλειτορίδα της. Όμορφες κραυγές και όμορφη κίνηση και όπως έβλεπα τα οπίσθιά της της ζήτησα να μπώ πίσω. Αρνήθηκε στην αρχή λόγω μεγέθους αλλά την έπεισα ότι θα την αφήσω να δοκιμάσει μόνη της της αντοχές της και αν δεν μπορούσε θα το αφήναμε. Πράγματι με αργή διείσδυση στην αρχή φτάσαμε στο σημείο να τη σφυροκοπώ με δύναμη και αυτή να έχει το δονητή μπροστά να παίζει με την κλειτορίδα. Αρκετή ώρα σφυροκόπημα που της άρεσε όσο πέρναγε ο χρόνος και φτάνω στην κορύφωση μέσα της. Η έκπληξη ήταν ότι αυτή συνέχισε ακάθεκτη και δεν με άφησε να τραβηχτώ. Με καρφωμένο τον πούτσο μου στον κώλο της για 5 λεπτά χτυπιόταν πάνω μου με το δονητή στην κλειτορίδα μέχρι να χύσει και η ίδια. Κατσικογάμης

Μπανάκι και σόσιαλ με μασάζ από μέρους της για κανένα δεκάλεπτο. Ξεκίνημα δεύτερου γύρου με τον μικρό Nick Trive να ανορθώνεται στο στόμα της. Πίπα αργή και αισθησιακή στην αρχή με συνεχές ανέβασμα του ρυθμού. Δεύτερη έκπληξη όταν μου παίρνει τα χέρια από τα βυζιά της και μου τα βάζει στο κεφάλι της,να την τραβάω με δύναμη σε ένα face fucking που ξεπέρναγε το λαρύγγι της. Πήγαινε να με τελειώσει έτσι αλλά τραβήχτηκα και πέρασμα προφυλακτικού για να τη δοκιμάσω και σε άλλες στάσεις. Ιεραποστολικό στο τέλος που είχε κουλουριαστεί όλη πάνω μου και καταλαβαίνοντας ότι πλησιάζω στην κορύφωση, πετάω το προφυλακτικό και τα παίρνει όλα στο στόμα. Γλώσσα

Νόμιζα ότι τελείωσε το πανηγύρι και ότι θα σηκωνόταν να τα φτύσει στο μπάνιο. Με νοήματα που στην αρχή δεν καταλάβαινα μου λέει να πάρω φωτογραφίες ενώ θα τα έφτυνε στα βυζιά της. Ξανακαύλωσα μόνο με την ιδέα. Μέρος του υλικού ανέβηκε στο θρεντ της.

Πάλι νόμιζα ότι τελείωσα και την έστειλα για μπάνιο. Πήγε και άρχισε να με φωνάζει. Έλα μωρό μου να σε πλύνω. Με έπλυνε σχολαστικά και ανταπέδωσα με τη σειρά μου την περιποίηση. Έρωτας

Εκπληκτική η Adelina. Σερβίτσιο από τα λίγα και τιμάει τα λεφτά της μέχρι το τελευταίο ευρώ. Δεν ξέρω αν ήταν ορεξάτη, δεν ξέρω αν είναι πάγια τακτική της τόσο γεμάτη ώρα, αλλά από εμένα προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου, τη μοιράστηκα μαζί σας και ελπίζω να μην βαρεθήκατε. Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
NICK TRIVE
Τιμημένος
53
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez65, PSAXTIRI, wired77 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2014
Ευγε, κ. NICK TRIVE! Ευτυχως που δεν ζουμε στην ιδια πολη. Αναρωτιεμαι αν θ αφησετε εργαζομενη και για καποιον αλλο να παει πρωτος ... + 100!!!
02 Νοεμβρίου, 2014
Φίλε Nick πριν πολύ καιρό είχα γράψει σε μια κριτική μου ότι το μωράκι είναι ΑΠΑΙΧΤΟ μια πραγματική Γκέισα του Sex. Από τα καλύτερα εργαλεία στο χώρο με εγγυημένες κορυφαίες υπηρεσίας (τόσο στην πίπα όσο και στο σεξ). Πλέον το κατάλαβες και εσύ και μπορείς να το συγκρίνεις με κάποιες άλλες σου "συμπάθειες".
03 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε κύκλωπα, πράγματι κορυφαία σε υπηρεσίες, αλλά οι "συμπάθειες" ονομάζονται έτσι γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο ίσως, σου κάνουν κλικ στο εγκέφαλο και κολάς. Ας ήταν Ελλάδα η μεγάλη μου "συμπάθεια" και δεν θα ξεκόλαγα από εκεί με τίποτα.
03 Νοεμβρίου, 2014
..........."Aρκετή ώρα σφυροκόπημα που της άρεσε όσο πέρναγε ο χρόνος και φτάνω στην κορύφωση μέσα της. Η έκπληξη ήταν ότι αυτή συνέχισε ακάθεκτη και δεν με άφησε να τραβηχτώ. Με καρφωμένο τον πούτσο μου στον κώλο της για 5 λεπτά χτυπιόταν πάνω μου με το δονητή στην κλειτορίδα μέχρι να χύσει και η ίδια. Κατσικογάμης"..... Κυριε Nick Trive αποτελειται πλεον ινδαλμα μου .....Γερο-μύστης
03 Νοεμβρίου, 2014
Κε Nick Trive (σας αποκαλώ έτσι αφου βλέπω ότι όλοι οι συναγωνιστές σας αποκαλούν με τον ίδιο τρόπο).... δεν μας δίνετε κ το θρέντ να δουμε τις φωτό που τραβήξατε?!?

ΥΓ: καυλώσαμε με την περιγραφή σας....τελεια "ακούστηκαν"!!!
03 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=207041.390
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6