Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 4 10
Call-Girls
12964
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Δυστυχώς παρά τις υψηλές προσδοκίες που είχα για τη συνάντησή μου με την Annie, αποδείχθηκε ότι πρόκειται περί παλτού...
Η κοπέλα είναι όμορφη, αλλά...
ερασιτέχνης, που όπως μου είπε δεν της αρέσει το επάγγελμα. Προτιμά να συναντά ηλικιωμένους, που δεν την γαμάνε πολύ και να πηγαίνει συνοδός σε clubs.
Δε μιλάει ελληνικά και τα αγγλικά της είναι ελάχιστα.
Επέδειξε από την αρχή τάση φαγώματος χρόνου με τσιγάρο και ανοησίες...
Η πίπα της ήταν μέτρια, με πολύ χέρι και δεν επέτρεπε το deep throat.
Δεν ξέρει να στήνεται σε καμία στάση, αλλά δε δεχόταν και εύκολα καθοδήγηση. Συνεχώς, έβαζε το χέρι της για να μη με αφήνει να μπάινω βαθιά, λόγω μεγέθους (αν είναι έτσι καλύτερα με 20 ευρώ σε μπουρδέλο).
Τέλος, με εκνεύρισε και την έστησα στα 4 όπου της έδωσα το μουνί στο χέρι, κρατώντας της τα χέρια και αγνοώντας τα σκουξίματά της ότι το μουνί της είναι μικρό για την πούτσα μου.
Ολοκλήρωσα στο προσωπάκι της στέλνοντας εσκεμμένα ένα μέρος από τα σκάγια στα μάτια της για εκδίκηση...
Την συνιστώ μόνο στον χειρότερο εχθρό μου, αν και ευτυχώς για εκείνη και για εμάς θα φύγει σύντομα από τη χώρα.
Καλή τύχη...!
Η κοπέλα είναι όμορφη, αλλά...
ερασιτέχνης, που όπως μου είπε δεν της αρέσει το επάγγελμα. Προτιμά να συναντά ηλικιωμένους, που δεν την γαμάνε πολύ και να πηγαίνει συνοδός σε clubs.
Δε μιλάει ελληνικά και τα αγγλικά της είναι ελάχιστα.
Επέδειξε από την αρχή τάση φαγώματος χρόνου με τσιγάρο και ανοησίες...
Η πίπα της ήταν μέτρια, με πολύ χέρι και δεν επέτρεπε το deep throat.
Δεν ξέρει να στήνεται σε καμία στάση, αλλά δε δεχόταν και εύκολα καθοδήγηση. Συνεχώς, έβαζε το χέρι της για να μη με αφήνει να μπάινω βαθιά, λόγω μεγέθους (αν είναι έτσι καλύτερα με 20 ευρώ σε μπουρδέλο).
Τέλος, με εκνεύρισε και την έστησα στα 4 όπου της έδωσα το μουνί στο χέρι, κρατώντας της τα χέρια και αγνοώντας τα σκουξίματά της ότι το μουνί της είναι μικρό για την πούτσα μου.
Ολοκλήρωσα στο προσωπάκι της στέλνοντας εσκεμμένα ένα μέρος από τα σκάγια στα μάτια της για εκδίκηση...
Την συνιστώ μόνο στον χειρότερο εχθρό μου, αν και ευτυχώς για εκείνη και για εμάς θα φύγει σύντομα από τη χώρα.
Καλή τύχη...!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2014
τι εγινε ρε παιδιά? Η μέρα με την νυχτα...τι να πιστεψουμε τωρα?
yianmark
02 Νοεμβρίου, 2014
Συνηθως η αποδομηση τετοιων περιπτωσεων αρχιζει μετα τις 15 κριτικες, τωρα ουτε βδομαδα δεν περασε.
M
marios51
02 Νοεμβρίου, 2014
Κρίμα, ήρθε με προοπτικές αλλά..............
NICK TRIVE
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3